ASPIRE Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Rejpal asi zajdu k sousedovi ať ti to tvoje jméno přepíše na Rejpal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Mám jim říct aby na tebe počkali doma?Že jim chceš něco říct? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 ty tak teď mám víkend volný ty srazový maniaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Dobrý večer Mám tady jedno video z auta... Uznávám, že jsem na tom prvním semaforu měl raději dupnout na brzdu a neprojíždět to, ale je chování toho člověka v té Mrdce 6 normální? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Ahoj Prosim o klid Ondra a Filippatrik K jizdy Ondry je nejlepši TSI . Ma skvelou dynamiku . Reteze uz spise neskacou . Takže Ondro spise nemas pravdu Vy se krasne uzivate dovolenky. Ja jeste musim pocekat k zari :/ . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Galvi ale jsi pošel za semaforem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 (editace) Tomus: ale my se jen dráždíme ze srandy Galvi: Já jsem Ti už napsal svůj názor Je to prostě Renault v Mazdě Editováno: 23. Srpen 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Trochu tě vybrzdil - asi, že jsi se mu nalepil příliš blízko jeho kufru po tom, co jsi dupnul na plyn a projel tu křižovatku na regulérní červenou. Pak už je to totální psycho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Galvi: co bys chtěl pi*us no...1. by se divil kdyby tě měl v kufru i natočené vybrždování (semafor byl škaredý) 2. po tom odbočení bych se asi neudržel a zkusil ho zastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Byl jsem blízko, protože on zpomalil, ale zabrzdil jsem a kdyby nezadupl brzdu, v klidu by zase poodjel. A to předjetí bylo, protože jsem nechtěl čekat, kde zase dupne na brzdu.. Nehledě na to, že jak se projelo tou křižovatkou s odbočením na ta mě ještě mával prostředníčkem přes okno, toho jsem si ale všiml až na videu. Zastavovat bych ho nezastavoval, nedopadlo by to dobře, protože bych mu asi chtěl jednu třísknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 A nebo on tobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 (editace) Takové čur*ky bohužel potkávám skoro denně Editováno: 23. Srpen 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 (editace) Ondro > Galvi > ja bych mu nalepil " karnego kutsa" za spatnou jizdu V polsku nekteri davaji "karnego kut**sa " za spatne parkovani. Maji takovou samolepku kde oni Ti ji prilepi kde jim se podoba . Muze byt tohle vsude na aute . Editováno: 23. Srpen 2015, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 (editace) Tohle je spatne ale nejaky zpusob treba spatne parkovani hubit Ondra jestli chces videt vice blbcu to prijet k polska a hlavne k Warszawy . Tam jejich je moc moc hodne Editováno: 23. Srpen 2015, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 No ono nemusím jezdit ani do PL,stačí jak jezdí poláci u nás 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Byli jsme s CK Invia / nabídka CK Za sluncem /. V hotelu jsme bydleli s polopenzí / Aquatherm / Spokojenost max.,přístup personálu perfektní,jídlo skvělé,ráno raut,večer servírované teplé jídlo. Lázně od hotelu 250 m,ceny přibližně stejné jako v ČR / 2 dosp.celodenní-komplet 7 100 HUF- 623 KČ / Staropramen 550 HUF /. Najel jsem nějakých 1200 km,tam i zpět. Dobře že jste si to užili mě Invia nesmí do "baráku" :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Dobrý večer Mám tady jedno video z auta... Uznávám, že jsem na tom prvním semaforu měl raději dupnout na brzdu a neprojíždět to, ale je chování toho člověka v té Mrdce 6 normální? Tak tohle je dobrej...asi by se divil kdyby mu přišla obsílka s vysvětlením! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Jinak dalo mi zabrat to tady všechno pročíst za tu dobu co jsem zde nekoukl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Dobře že jste si to užili mě Invia nesmí do "baráku" :/ copak ti provedla? Nebo neprovedla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Všechno špatně! Místo, pokoje i přístup na pláž... I když to bylo dávno a jen blbé Chorvatsko tak prostě už nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Hmmm tak ten v te mazde spravny ko.ot je skoda ze jste oba jeli na cervenou nebyt te cervene uz bych to dal verejne na internet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Ty voe mě se nic nechce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Tož nic nedělej ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Ale jsem po dovči v práci a ten rozjezd je děsný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.