Malta Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 tomu rozumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Bo i Pepino muze mit fajne rano. Aneb kurde nechce mi to tam vejit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 už jsem ti psal na tvé vlákno ... ale dám to i sem, kua jak nějaká celebrita , golfíček pěkně ... jen to auto k tomu nějak nesedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Ale jsem po dovči v práci a ten rozjezd je děsný Jak já ti rozumím - dnes po dvou týdnech poprvé v práci. Asi milion mailů k vyřízení a k tomu hromada papírové dokumentace k vyjádření. Vyřešil jsem to tak, že si beru ve čtvrtek a pátek opět dovolenou. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Aspoň že ti číňani neměli dovču a přišly mi 2 balíčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Pawouk to vymyslel geniálně Jo a Jirka to může sestříhat tak že ta červená tam nebude a ten konec taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 http://www.evropa2.cz/cs/deni-na-e2/zprava_8010.shtml 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Ondra: Z toho nemůžu.. Bych se posral asi hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Hned bych se vrátil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Trochu provokace ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Dobre ho nachytali Marese. Pche dovolena na plazi tady je to super 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 (editace) Kámo já jezdím každou zimu tady a taky se mi nechce po těch 13 super slunečných dnech domů už ať je leden a jsem tam zase. Editováno: 24. Srpen 2015, autor: Motaaa 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Pche v létě to může být fajn ale v zimě máme jiné priority 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 nádhera obojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Já mám rád každé roční období akorát zima je prostě TOP. Tropy mi nevadí na dovči ale ve městě tak super nejsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 jj, vedro akorát u moře, jinak ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 ja to seru tu každý dovolenkuje můžu jen slintat a záviďět takové destinace co se tu objevují Zimu taky rád jak Bullets , ale bohužel dělám asi v jiné firmě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Jááá zimu nemusím takže preferuji Karibik atd kde se můžu na 14 dnů ohřát proto nejezdím přes léto k moři a mám to v lednu jako dovolenou za stejné prachy co tady v létě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 (editace) ja to seru tu každý dovolenkuje můžu jen slintat a záviďět takové destinace co se tu objevují Zimu taky rád jak Bullets , ale bohužel dělám asi v jiné firmě. Hele na mě se nedívej my většinou zůstáváme v Evropě na exotiku tu jsou jiní jak to myslíš s tou firmou? Editováno: 25. Srpen 2015, autor: Bullets Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Na mě taky ne ja zase nejezdím v létě na dovolenou sedím v ČR a v zimě jedu tam protože cenově to je stejné jako tady když jedu v sezoně přes léto do Řecka nebo Španělska na 14 dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 S tou firmou no, že asi berete jiné peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Ale prd velebnosti však celý rok šetříme 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Jo,jo Bullets má pravdu,tvrdě makat,šetřit a pak si to pěkně užít kdekoliv v Evropě. V zimě či v létě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 No a to je to co me prave nebavi cely rok setrit a pak to utratit za 14 dni. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 (editace) Samo že to má každý jinak nastavené. Já to tak mám každoročně zima léto. To nepočítám nějaký prodloužený víkend k tomu. Editováno: 25. Srpen 2015, autor: Karlos 61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.