nuff Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Heh, to mám kousek. Píšu si do kalendáře a hlavně to musím doma probrat s generálem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 taky jsem to dával dolní komoře parlamentu ke schválení v prvním čtení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 A zamítli žádost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Je to už ku*va normální? Není to náhodou blonďák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 A zamítli žádost? Ne, šlo to do druhého čtení 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 No jeste dnes prezit a zas bude rok klid http://karvinsky.denik.cz/zpravy_region/v-havirove-dnes-zacinaji-mestske-slavnosti-20150904.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 no měl bych-li pokračovat v parlamentní mluvě, vypadá, že opozice připravuje obstrukce a vrátí to koalici k přepracování, takže to ve výsledku vypadá, že to projde jen za účasti koaličních partnerů, opozice asi zůstává doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 No hlavne ze alespon prijedes ty Jako pokud bude karsne tak to muze byt alespon krasny vylet tu k nam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Hlásím návrat z Dovolené do hospody Chvíli jsem se teď dovoloval na Rhodosu, Projeli jsme ho skoro celý, bylo tam super, kdyby někdo někdy uvažoval určitě tam jeďte, ale víte jak to je, všude dobře, doma nejlíp. A když je to forum o autech, tak napíšu o autech, co jsme si tam půjčili... Poprvé i když jsme si objednali z půjčovny Golf VI cabrio DSG nebo Audi A3 Cabrio DSG, tak dovezli úplně jiný Cabriolet (ale z vyšší kategorie) ....... New Beetla Cabrio 1.4 16V, s najetými asi 70 tis km, bohužel jen 55 kW a bylo to hodně znát ve 3 lidech. Ale aspoň od druhého auta se v něm dali používat všechny rychlosti, protože motor byl shopem rychlost udržovat i na rovince a ne jenom v z kopce a podruhé, když jsme řekli, že Brouka už ne a že něco normálnějšího typu Punto, Fabia, i30 a pod nám dovezli opět auto z daleko vyšší kategorie a to Smart Four Four 1.0 - ten byl zadokolka a se startstopem.. Bohužel hodně mizerného výkonu (42 kW), ale tak auto z půjčovny, takže stačili první 2 rychlostní stupně a celkem to jelo. Jen škoda ASR a ESP, protože to nedovolilo ten zadek utrhnout ani na písku Smart byl plastový a kapota byla jen odsuvná na kousek (pro doplnění kapalin) a motor jsem tam neviděl, tak jsem ho zase poskládal Takže super dovolená s celkem srandovními auty PS: fotky jsou opět poskákané 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Tak ten beetl je perfektni a ten smart bleee. Proc jste tak stridali ty auta ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Beetle byl super a smart nebyl vyloženě špatný, to auto v interieru bylo perfektní, prostorné, pohodlné, automatická klima v takovém malém autě taky není tak častá, ale volba motoru byla opravdu mizerná. Ledkové světla paráda, svítili hezky, vypadaly moc dobře, ale vzhled z venku no.... Kdyby byly aspoň alu kola.. Auta jsme střídali, protože jsme jezdili Beetlem a pak ho vrátili, leželi 2 dny u moře a pak zase se vydali na výlety. Ale protože jsme měli jezdit dost v noci, tak jsme nechtěli kabrio a volba padla na nějaké obyčejnější auto, no bohužel jsme ho chtěli přistavit už za pár hodin a jiné auto v okolí půjčovna neměla... To stejné vlastně bylo i s Beetlem, ale pokaždé nám to auto dali za cenu auta, které jsme chtěli, i když byly obě půjčené auta lepší... Za Beetla jsme platili za 1 den 115 euro a za Smarta 62 auro. S tím, že jsme řešili jen benzín, kterého tam muselo být stejně, jinak kilometry, nebo tak něco bylo úplně jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Ahoj. Galvi > Smart ma motor jen 700ccm3 s turbem. Podobny motor byl v Cinquento (704 ccm3) nebo v maluchu bisku (704 ccm3) nebo v obycejnym maluchu (652 ccm3) :D . V cecetce motor mel jen 30 konskich sil ale by bez turba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Preju dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 A já přeji dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 (editace) Dobre rano, teda Jirko tolik penez bych za to pujceni nikdy nedal. Za ty prachy to uz by musel byt alespon superb. Editováno: 6. Září 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 TOMUS: Ted jsem googlil a sekl jsem se o 3 kW, v tom smartu co jsme měli byl 1.0 l atmosferický 3-válcový motor (bez turba) renault 45 kW. Umístěný pod podlahou v kufru. Je to ted poslední smart, co se prodává. Měl najeto necelých 10 000 tis km. Michal: Málo to zrovna nebylo, ale byl to cabriolet a ne zrovna obyčejný, takže si myslím, že a cena tomu odpovídala. Ale samozřejmě tam měli auta i za 50 euro na den, ale to byly vozy typu i10, Chevrolet spark a podobné hrůzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 A Škodovky tam nebyly na půjčení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Jo, ale v půjčovně, kde jsme si auta půjčovali bylo jenom Citigo, jinak tam Fabie jezdili běžně v rukách místních ale jen F1, F2 byly všechny co jsem viděl z půjčoven a Roomstery jsem za celou dobu viděl 2, jeden Scout a druhý bílý z půjčovny. Octavii jsem tam viděl jako taxi, rapida jsem taky potkal, a pak ještě jednoho odstaveného Superba 1. F3 jsem tam viděl jenom v prodejně. Ovšem valná většina Fabii 1, které jsem viděl měli dost zničené a měly sloupaný lak, hlavně na střeše a na přední kapotě.. Vypadalo to dost otřesně. Nehledě na to, že snad každé auto, které nebylo z půjčovny bylo nějakým způsobem odřené z obou stran, nebo mělo olámané všechno co přečnívalo (kliky, zrcátka,...) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Ahoj. Dobre rano Galvi > spatne jsem docetl ze jsi mel 0.7L teho smarta . Promin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Jirko ti co tam byly s tebou nedivali se na tebe jako blazna ? Jako jet na dovolenou a fotit si tam skodovky to je tak na nejakeho doktora ktery dokaze pomoci . Ale jinak pro nas skodovkare zasluzny pocin 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Michal to vychytal :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Tak koukám že sis Galvi pořádně užil. No já to tu balím z lešení zpět do práce ... pff ještě že poslední zítra si dopřeju pořádný relax u pivka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 No ja si dopral pivko vcera a pak po ceste domu jsem se jeste nechal premluvit na slavnosti co tu uz nastesti nejsou. Ale alespon jsem se poradne nazral 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 (editace) Tak dnes sem se vrátil s Tatranské Lomnice kde sem trávil dovolenou trochu jinak překážkový běh Sparťan race doporučuji všem kdo se rád hýbe je to docela záhul. Editováno: 6. Září 2015, autor: Motaaa 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Byls aktivní účastník,nebo jsi byl členem doprovodného týmu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.