Malta Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Chce aby sis koupil jiný motor Myslíš plnohodnotný, ne ten invalidní s uřezaným válcem? parchanti , přijedu na sraz veteránkou, abyste viděli co vydrží pořádný motor 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Mno, to máš možná pravdu - mám takovou obavu, že dnešní TSI se 300 tkm nedožijí. Ale co si budeme povídat, ono HTP taky není zrovna zázrak - těch přeskočených řetězů a hlavně podpálených ventilů je docela dost, než se jim to podařilo vychytat. Naše forum je toho důkazem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 ... a já vyjímkou, klep klep klep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Však se říká, že výjimka potvrzuje pravidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 a co za to Jirka chce?Cca 50 Kc 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 (editace) Galvi taky by se mi líbil takový mimoň,dal bych si ho na služebák. Prosím,prosím stihl bys to do srazu? Jasně není problém to nechat udělat na počkání. Napiš když tak prosím barvu a velikost jakou chceš - buď šířku nebo výšku. Ten Michalův vyšel na 50 korun a má 10x13 cm. Kurňa ten Jirka je rychlý jak sračka Nějaký problém ty sráči?! Editováno: 10. Září 2015, autor: Galvi 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Jasně není problém to nechat udělat na počkání. Napiš když tak prosím barvu a velikost jakou chceš - buď šířku nebo výšku. Ten Michalův vyšel na 50 korun a má 10x13 cm. aj mně prosím v tej velikosti jednoho bílého btw: ten nápis skodahome co tam fšici máte, by vyšel na kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 (editace) Ahoj. Józek kaj żeś je? Jestem koło autodružstva Editováno: 10. Září 2015, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Jo nápis SH bych taky uvítal 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 no vida, nakonec si na srazu může otevřít stánek s reklamními polepy 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Jo nápis SH bych taky uvítal 2x Jakou velikost - stačí délka, výška mi z toho vypadne a pak ještě jakou barvu? Jakmile budou rozměry, nechám spočítat cenu. aj mně prosím v tej velikosti jednoho bílého btw: ten nápis skodahome co tam fšici máte, by vyšel na kolik? Jo mimoň není problém, ten skodahome - stejně jak Bullets, rozměr, barva a pak napíšu cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Nálepku Skodahome mám taky na autě od Jirky a za mě Jak budu doma tak domám foto Jasně není problém to nechat udělat na počkání. Napiš když tak prosím barvu a velikost jakou chceš - buď šířku nebo výšku. Ten Michalův vyšel na 50 korun a má 10x13 cm. Nějaký problém ty sráči?! Ti dám sráče ty variátore :D aj mně prosím v tej velikosti jednoho bílého btw: ten nápis skodahome co tam fšici máte, by vyšel na kolik? Pro tebe za 500 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Jakou velikost - stačí délka, výška mi z toho vypadne a pak ještě jakou barvu? Jakmile budou rozměry, nechám spočítat cenu. Jo mimoň není problém, ten skodahome - stejně jak Bullets, rozměr, barva a pak napíšu cenu. no velikost, jako máte vy, tuším jsem to viděl na fotce na Ondrové fábuli, nebo i na Patrikovým roomovi (sakra jak na potvoru ty fotky nemohu najít ), vím, že to tam měli nalepené na skle z boku, zdola nahoru edit: uf, už jsem to našel http://forum.skodahome.cz/topic/130164-fabia-combi-by-ondra/?p=2081299 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Jirko taky budu chtít SH jednu, skocim dolu změřit okno teda pokud nemáš nějakou f2 hb po ruce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Jozzi, jasně, kdyžtak mi pak jenom napiš, kolik chceš ať to má na délku a barvu. Malta, taky si to raději změř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 no velikost, jako máte vy, tuším jsem to viděl na fotce na Ondrové fábuli, nebo i na Patrikovým roomovi (sakra jak na potvoru ty fotky nemohu najít ), vím, že to tam měli nalepené na skle z boku, zdola nahoru edit: uf, už jsem to našel http://forum.skodahome.cz/topic/130164-fabia-combi-by-ondra/?p=2081299 Ne,máme to nalepené z vrchu dolů Pěkně to tam má ten Ondra nalepené 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 tak na nějakém roomovi jsem to tu viděl nalepené v opačném směru než to máš ty edit: tak už vím Michal to má naopak a jen tak mimochodem, ale asi si pleteš co je dole a co nahoře ne? ... jestli to tak máš aj u bab, tak potěš koště 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Michal to má opačně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 jj, našel jsem to, také jsem ještě dodatečně editoval můj příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Četl jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 (editace) SH by se mi líbil taky zkusím pisnout Michalovi, jak to má dlouhé, na Rooma Ondra: Galvi není variátor on je automatická převodovka Editováno: 10. Září 2015, autor: filippatrik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Jojo mam to opacne a podle me je to tak lepsi u Ondry to www vypada jako 333 ale je to vec nazoru ale neznale to trochu muze mast. A Ondra urcite potvrdi. Ale jinak to nic na tom nemeni ze by to mel mit kazdy skodahomak 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Michal má pravdu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Patrik má taky pravdu . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 To víš Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.