Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Chce aby sis koupil jiný motor  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:   :D

Myslíš plnohodnotný, ne ten invalidní s uřezaným válcem?  :kol-48:

parchanti :kol-28: , přijedu na sraz veteránkou, abyste viděli co vydrží pořádný motor :kol-31:

Mno, to máš možná pravdu - mám takovou obavu, že dnešní TSI se 300 tkm nedožijí. Ale co si budeme povídat, ono HTP taky není zrovna zázrak - těch přeskočených řetězů a hlavně podpálených ventilů je docela dost, než se jim to podařilo vychytat. Naše forum je toho důkazem.

a co za to Jirka chce?

Cca 50 Kc :)

Galvi taky by se mi líbil takový mimoň,dal bych si ho na služebák.

Prosím,prosím stihl bys to do srazu? :kol-31:

Jasně není problém to nechat udělat na počkání. Napiš když tak prosím barvu a velikost jakou chceš - buď šířku nebo výšku. Ten Michalův vyšel na 50 korun a má 10x13 cm.

Kurňa ten Jirka je rychlý jak sračka  :D

Nějaký problém ty sráči?!  :D

Upraveno od Galvi

Jasně není problém to nechat udělat na počkání. Napiš když tak prosím barvu a velikost jakou chceš - buď šířku nebo výšku. Ten Michalův vyšel na 50 korun a má 10x13 cm.

aj mně prosím v tej velikosti jednoho bílého

btw: ten nápis skodahome co tam fšici máte, by vyšel na kolik?

Ahoj.

Józek kaj żeś je? Jestem koło autodružstva :)

Upraveno od TOMUS

Jo nápis SH bych taky uvítal 2x :)

no vida, nakonec si na srazu může otevřít stánek s reklamními polepy :kol-46:

Jo nápis SH bych taky uvítal 2x :)

Jakou velikost - stačí délka, výška mi z toho vypadne a pak ještě jakou barvu? Jakmile budou rozměry, nechám spočítat cenu.

Jo mimoň není problém, ten skodahome - stejně jak Bullets, rozměr, barva a pak napíšu cenu.

Nálepku Skodahome mám taky na autě od Jirky a za mě :kol-47: Jak budu doma tak domám foto ;)

Nějaký problém ty sráči?!  :D

Ti dám sráče ty variátore :p:D :D

Pro tebe za 500 :p:kol-28:

Jakou velikost - stačí délka, výška mi z toho vypadne a pak ještě jakou barvu? Jakmile budou rozměry, nechám spočítat cenu.

Jo mimoň není problém, ten skodahome - stejně jak Bullets, rozměr, barva a pak napíšu cenu.

no velikost, jako máte vy, tuším jsem to viděl na fotce na Ondrové fábuli, nebo i na Patrikovým roomovi (sakra jak na potvoru ty fotky nemohu najít :kol-32: ), vím, že to tam měli nalepené na skle z boku, zdola nahoru

edit: uf, už jsem to našel http://forum.skodahome.cz/topic/130164-fabia-combi-by-ondra/?p=2081299

• Autor

Jirko taky budu chtít SH jednu, skocim dolu změřit okno :D teda pokud nemáš nějakou f2 hb po ruce :D

Jozzi, jasně, kdyžtak mi pak jenom napiš, kolik chceš ať to má na délku a barvu.

Malta, taky si to raději změř  :kol-28:

no velikost, jako máte vy, tuším jsem to viděl na fotce na Ondrové fábuli, nebo i na Patrikovým roomovi (sakra jak na potvoru ty fotky nemohu najít :kol-32: ), vím, že to tam měli nalepené na skle z boku, zdola nahoru

edit: uf, už jsem to našel http://forum.skodahome.cz/topic/130164-fabia-combi-by-ondra/?p=2081299

Ne,máme to nalepené z vrchu dolů :p  :kol-46:

Pěkně to tam má ten Ondra nalepené  :kol-28::D

tak na nějakém roomovi jsem to tu viděl nalepené v opačném směru než to máš ty

edit: tak už vím Michal to má naopak a jen tak mimochodem, ale asi si pleteš co je dole a co nahoře ne? :kol-28:  ... jestli to tak máš aj u bab, tak potěš koště :kol-46:

Michal to má opačně :)

jj, našel jsem to, také jsem ještě dodatečně editoval můj příspěvek

Četl jsem :D

SH by se mi líbil taky zkusím pisnout Michalovi, jak to má dlouhé, na Rooma :)

Ondra: Galvi není variátor :D on je automatická převodovka :p

Upraveno od filippatrik

Jojo mam to opacne a podle me je to tak lepsi u Ondry to www vypada jako 333 ale je to vec nazoru ale neznale to trochu muze mast. A Ondra urcite potvrdi. Ale jinak to nic na tom nemeni ze by to mel mit kazdy skodahomak :)

post-51417-0-23909500-1441905619_thumb.j

Michal má pravdu :)

:D Patrik má taky pravdu  :D.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.