Září 16, 20159 r Ahoj. Vsichni budeme jako zabkove skodare Tricko mi se libi Dobrou noc Upraveno Září 16, 20159 r od TOMUS
Září 17, 20159 r No parada zitra to hned rano musim ukazat Barci bo se ti povedlo vyfotit zrovna to jeji No to byl úmysl když se tak těšila
Září 17, 20159 r Nuff: Chlapi, do-objednávka triček bude / nebude?Škoda že ses vzbudil teď. No teď určitě letos nic už nebude. A doobednavka nehrozí pac ted prej nemají zaměstnance a jsou radi ze stihaji velké reklamky. Takže pokud by byl zájem tak leda na jaře to se uvidí. Zvažoval sem třeba i vesty. Ale to je vše daleko. Maj toho dost vsak kluci by ti řekli jak sem to řešil dlouho aby našli nějaký flek kdy nám to udělají no. Upraveno Září 17, 20159 r od filippatrik
Září 17, 20159 r Na nic jsem neměl čas, na fórum už vůbec ne. To až v nové práci mám prostor pro zewlování na internetu. Edit: Kluci jeden dotaz. Nedorazí někdo na sraz, kdo vládne kabelem a správnými kódy pro nakódování nějakých věcí na G7? Upraveno Září 17, 20159 r od nuff
Září 17, 20159 r Ahoj. Vsichni budeme jako zabkove skodare Nebudeme, já budu mít triko bílé, ale taky Škoda.
Září 17, 20159 r Hihi, měl bych ho samozřejmě také, ale v ten pravý čas objednávky jsem se nevyskytoval na foru. Tak někdy příště. Jinak trika vypadají velmi dobře.
Září 17, 20159 r Galviho kabel nejspíš G7 už nezvládne. G6 sice jede, ale G7 je dost rozdílný a bojím se, že nepůjde nic.
Září 18, 20159 r Michale jel na kolečkových bruslích a asi chtěl zamachrovat a chtěl se na místě otočit ale málem spadl na cestu.No naštěstí to ustál.
Září 19, 20159 r Ahoj Vsichni Chtel bych se neco zeptat. Budou zitra jeste dny NATO v Ostrave? Jak se mate Kluci a holky a teto jedno dite ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.