TOMUS Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 (editace) Ahoj. Vsichni budeme jako zabkove skodare Tricko mi se libi Dobrou noc Editováno: 16. Září 2015, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 No parada zitra to hned rano musim ukazat Barci bo se ti povedlo vyfotit zrovna to jeji No to byl úmysl když se tak těšila 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Dik. Rano jsem ji to ukazal a mela velkou radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Chlapi, do-objednávka triček bude / nebude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 jsi se právě probudil co? ... možná jo, ale třeba až na jaře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 (editace) Nuff: Chlapi, do-objednávka triček bude / nebude?Škoda že ses vzbudil teď. No teď určitě letos nic už nebude. A doobednavka nehrozí pac ted prej nemají zaměstnance a jsou radi ze stihaji velké reklamky. Takže pokud by byl zájem tak leda na jaře to se uvidí. Zvažoval sem třeba i vesty. Ale to je vše daleko. Maj toho dost vsak kluci by ti řekli jak sem to řešil dlouho aby našli nějaký flek kdy nám to udělají no. Editováno: 17. Září 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 (editace) Na nic jsem neměl čas, na fórum už vůbec ne. To až v nové práci mám prostor pro zewlování na internetu. Edit: Kluci jeden dotaz. Nedorazí někdo na sraz, kdo vládne kabelem a správnými kódy pro nakódování nějakých věcí na G7? Editováno: 17. Září 2015, autor: nuff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 No až se zas bude něco dít tak tu uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Galvi je šikula,zkus se zeptat jeho 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Ahoj. Vsichni budeme jako zabkove skodare Nebudeme, já budu mít triko bílé, ale taky Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 nj, boss se musí od spodiny nějak odlišit 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Hihi, měl bych ho samozřejmě také, ale v ten pravý čas objednávky jsem se nevyskytoval na foru. Tak někdy příště. Jinak trika vypadají velmi dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Galviho kabel nejspíš G7 už nezvládne. G6 sice jede, ale G7 je dost rozdílný a bojím se, že nepůjde nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Galvi vymenim kabel za trikob:D Rapid přetočení budiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Tak jsem se dneska celkem solidně lekl že mi skončí pod kolama 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 A Galvi to muze zkusit a nebo se na to radeji vyprdne? G7 je prece jak OIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Ondro co to sakra bylo za mamlasa poradne neslo poznat co to delal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Michale jel na kolečkových bruslích a asi chtěl zamachrovat a chtěl se na místě otočit ale málem spadl na cestu.No naštěstí to ustál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Hm tak to je spravny kok..t to delat na silnici. Asi ho nebavi zivot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 No myslel jsem si že pak budu muset jít překontrolovat trenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 To by spise mel on kdyz ma i v hlave nasr... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 Ahoj Vsichni Chtel bych se neco zeptat. Budou zitra jeste dny NATO v Ostrave? Jak se mate Kluci a holky a teto jedno dite ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 V kolik hodin se zaviraji teto zabava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 Do 16.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.