TOMUS Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 Diky moc Nuff Ma sestra chtela na to jet ale driv chodila k praci a pozdej koncila. Takze bych nedorazila pred 16:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 Dnes neco zde ticho takze napisu neco veseleho Ptá se profesor studentů: „Co z toho všeho, co dala lidstvu chemie, lze považovat za nejkrásnější?”Přihlásí se jeden: „Blondýnky, pane profesore!” Paní učitelka se ptá, kdo jí najde na mapě Ameriku. Přihlásí se Anička a jde ji ukázat.„A kdo Ameriku objevil?”Pepíček vykřikne: „Anička!” 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 Patrik > moje jmeno je pres polske Ś ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Tomus neboj nechtěl sem tě zmrzacit máš to Tomuś. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Ahoj Diky moc . Moc se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Pawouk má vlastní restauraci 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Tak to je dobrý. Koukám na googlu, že jich je povícero. Asi mi budou muset platit nějaké výpalné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Jirko nevíš kdo tam má takovou pěknou fábii? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 (editace) Jirko nevíš kdo tam má takovou pěknou fábii? Jo vím, je to klučina a říkalo se mu tam Masaryk Mám ještě nějaké fotky jeho auta... EDIT: Měl jsem před tím nějakou blbou citaci Editováno: 21. Září 2015, autor: Galvi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Moc pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Chlapi otázka dělá tu náhodou někdo v Suzuki nebo tam má známého ? Potrebuju seřídit ventily na masine. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Vše připraveno 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Kurňa teď mě napadá je tam pro mě taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Já se raději ani neptám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 David: Psal jsem ti, ale neodpověděl si Pro jistotu jsem ale udělal i ty 2 pro tebe, ať tam pak nemusím jezdit 10x, pokud chceš, budou tvoje, jinak je udám někomu jinému nuff: Na tebe myslím s kabelem, který na sraz vemu, ale nálepky si nepamatuji, nebo jsem něco přehlédl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Ja jsem prospal vsechny objednavky cehokoliv, co jste za posledni rok resili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Aha já si právě říkal jestli jsem ti napsal ale jo beru je to je jasná věc 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 nuff: jestli něco z folie chceš, tak napiš, do srazu bych to ještě stihl David: Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Vše připraveno super vidím tam moji zakázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Pawouk má vlastní restauraci Ale jsi prodal hodne dobrou fotku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Ondro (masaryku ) co si udelal ze ti tak krasne obalili fabku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Snad chtel se udelat darek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Galvi na mě taky myslí s kabelem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Michale to nevím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.