jozzi Vloženo 24. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Já tam volal v pondělí, vzala to paní vedoucí. Představil jsem se a pakmu jen bylo , jo to jste vy , skodovkari, salonek je vás a každý si dá samosebou něco jiného , budete zas na dvě ? .... Cumel jsem do telefonu 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Disky nemám A mimo to-kde máme Michala? Jsem tu jsem si ted koupil novy mobil a tak ho testuji az se z nej kouri a shanim na nej nejake vecicky s made in china a ted jdu procitat temata co jsem zanedbal bo mam ted chvili cas 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Já tam volal v pondělí, vzala to paní vedoucí. Představil jsem se a pakmu jen bylo , jo to jste vy , skodovkari, salonek je vás a každý si dá samosebou něco jiného , budete zas na dvě ? .... Cumel jsem do telefonu Máš to pěkně ošéfované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Pawouku , divim se sám sobě Michael co mas fajneho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Pepane TOTO a jsem moc spkojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Hoši doufám že vám nebude vadit když prijedu s řepou zateplujem barák všude bordelu jak prase a nevím zda stihnu umýt PAC má od zítra chcat . Ale hlavní je že dovezu trika. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Michale ses pěkně rozsoupnul já ted koupil po půl roční vyřizování reklamace čínského smejdu Lenovo a5000 a taky zatím OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 repu nechej doma v nedeli uz ma svitit slunko. Jojo trika uz cekame vsichni a prece nam to nebudes vydavat z nejake spiny 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Řepa to je člověk nebo mysliš červenou řepu ? Michael velmi šíkovna mašinka , žena taky pokukuje po podobným 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Ale nerozsoupnul jsem si uz pres ctyri roky nekoupil nic noveho krom veci na auto a taky jsem mel narozky tak to byl i darek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Tak to Ti přeji dodatečně Všechno nejlepší Já tam volal v pondělí, vzala to paní vedoucí. Představil jsem se a pakmu jen bylo , jo to jste vy , skodovkari, salonek je vás a každý si dá samosebou něco jiného , budete zas na dvě ? .... Cumel jsem do telefonu Ti tam maj teda pamatováka Jsem tu jsem si ted koupil novy mobil a tak ho testuji az se z nej kouri a shanim na nej nejake vecicky s made in china a ted jdu procitat temata co jsem zanedbal bo mam ted chvili cas Tak šup šup,čti No chtěl jsem se Tě zeptat na nový telefon ale už jsem si našel odpověď 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Ondro dik a v nedeli chci slyset proc vas s Jirkou vyhodili z nejakeho klubu fuckbooku a jake to tam bylo v pasohlavkach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Pawouk: Mozna to ma jozzi osefovane v hospode, ale mezi ucastniky plackobrani ma mirnou anarchii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Ondro dik a v nedeli chci slyset proc vas s Jirkou vyhodili z nejakeho klubu fuckbooku a jake to tam bylo v pasohlavkach. Není zač Jasan,pokecáme 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2015 No je tu v regionu plno sklerotiku ,analfabetu a Ondra proto ta anarchie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Strasny kraj razovity! To by se v Praze stat nemohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 No je tu v regionu plno sklerotiku ,analfabetu a Ondra proto ta anarchie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Strasny kraj razovity! To by se v Praze stat nemohlo To určitě ne, tam by to totiž někdo vytuneloval (či odBlanil?). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Blanka prece neni tunel, to je zlaty dul. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 přesně jak hlásají bilbordy po Praze, Blanka není tunel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Stavět to eurovia tak to má s časem i pár nadjezdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 No já jsem tam jel a je to tunel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Jen počkej potřebuje to alespoň 4 roky aby to začalo pracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 (editace) Já tam volal v pondělí, vzala to paní vedoucí. Představil jsem se a pakmu jen bylo , jo to jste vy , skodovkari, salonek je vás a každý si dá samosebou něco jiného , budete zas na dvě ? .... Cumel jsem do telefonu Ahoj Vsichni , Zdus Józek trzeba było jej powidzieć że i z Polski przyjeżdżają . HOLKU, HOLKU PROSIM COCA-COLU , 1 KS ! :D Editováno: 24. Září 2015, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Na przyszlość niezapomne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.