Ondra16V Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Co by si pak člověk po něm vzal... By dostal klidně i jen zrcátkem tak by lehl.. Proto už jedině jízda s kamerou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Twl, to je hovado. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 No asi si tu kameru uz asi poridim taky, ale asi me nebude bavit ji porad nasazovat a sundavat. Tak asi o ni brzo prijdu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Michale já jí ani nesundávám Ze začátku jsem jí dával dolů,ale už ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 No jo ale ty bydlis v dure na vesnici ale ja v stredu mesta sice u policajtu ale i tam uz jsem mel parkat pokus o kradez felicie. Room zatim odolava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Rooma nikdo nechce,tím to bude 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 No ale veci v tom se muzou nekomu hodit To je totiz dobre ze ho nikdo nechce alespon ma klid 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Jdu se podivat na nejaky film bo to taky uz dlouho zanedbavam tak dobrou. Tento tyden odpoledni tak zas bude fajn zivot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Nepříjemné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Slíbené foto které ukazuje že nelzu :D Mno pracuješ pěkně ale máš tam chyby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 (editace) No kdyby jste jeli domu s Ondrou tak se nedivíte že má kameru v autě se divím že mu dá někdo vetší auto jak osobák Editováno: 28. Září 2015, autor: Motaaa 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Neser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Njn pirát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 tadá ... a pak že ten motor není držák ,bůh ví jak by na tom byl ten H takže přesně po 10 letech, jednom měsíci a dvou dnech je to tady, další magická hranice ... takže kolik mi to trvalo těch dalších 10 000km? ... pět měsíců a 11 dní (překročil jsem je včera, to jen pro ty, kdo by namítali, že neumím počítat) . Jelikož zrovna řídila dcera, nepostřehl jsem tu celou cifru, tak odfoceno až po příjezdu domů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Tu jednu čárečku jsi mohl ve PhotoShopu odmazat a nikdo by to nepoznal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Myslíš takhle? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 nechtěl jsem fixlovat ... a takhle to aspoň vypadá, že už to zvládlo i víc jak 310t km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Njn pirát Žádný pirát,Rejpal ... takže kolik mi to trvalo těch dalších 10 000km? ... pět měsíců a 11 dní (překročil jsem je včera, to jen pro ty, kdo by namítali, že neumím počítat) . Jelikož zrovna řídila dcera, nepostřehl jsem tu celou cifru, tak odfoceno až po příjezdu domů. Pěkný nájezd Ale beztak si na to houby viděl a svádíš to na dceru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 když řídí mladá, nečučím na budíky, ale sleduju ten cvrkot okolo sebe, bo při řízení není na to tolik času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Jinými slovy jsi se prostě kochal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 no blbé bylo, že už byla skoro tma a že se ochladilo, bo už se nedá čučet po babách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Vy jste se zase kochal pane doktore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 no kdyby to bylo ala Hrušínský, tak to by dopadlo hůře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.