Pawouk Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Galvi, co to máš v podpisu? Chtělo by to dát do pořádku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Taky mě to zarazilo Ojej, kdyz uz nic, tak pan vytahne gramatiku. Nechces me udat za nepouzivani diakritiky? To nepochopíš srandu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Jirka to má tvrdě vydreno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Juj tady toho je mraky. Jak jinak clovickove máte se ? PS: z mobilů sry za diakritiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Jak , no , dal bych si brambourak ale v neděli se stavim do gyros grill baru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Jelikoz muz neni nemocny, ale bojuje o zivot, tak je to bida. Ale zitra do prace, nastesti jdu na skoleni. S obedem a to se pocita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Tak jak je to s obědem tak to je paráda. Já makal do dneška do 6 ti rána teď volno ještě zítra. V sobotu sem byl na masine v Brně parádní okruh. Ale jinac furt práce a učení a příští týden zkoušky na 50tku...zas též už by ty termíny mohli být dlouhodobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Jaké zkoušky na 50? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 na elektrikářskou padesátku ... předpokládám 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 V Polsku se tomu říká SEP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Malta na to přesně kapl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Galvi, co to máš v podpisu? Chtělo by to dát do pořádku. Galvi.JPG Jo vím o tom, ale nemám vůbec čas s tím teď něco dělat a navíc ani nevím kde mám ten obrázek v PC který jsem tam měl uložený . Ale v popisku to mám schválně, aspoň když to vidím tak jak budu mít chvilku musím to zpravit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Klucí firemní telefon do 5 tisíc? Nechci velkou mrchu ale slušný foťák s přisvětlovací diodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 No nevim za pet litru z slusnym fotakem asi nic nebude Jsem si prave nedavno prolizal stranky a recenze na mobily a chtel jsem do deset litru a tezky vyber. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Klucí firemní telefon do 5 tisíc? Nechci velkou mrchu ale slušný foťák s přisvětlovací diodou Zkus honor 3c. Mám ho a naprostá spokojenost, měl jsem před tí htc evo 3d za 15tis a ten honor je namakanější. Do 5tis asi nic lepšího neseženeš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Kup si nějakou lumii 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Za mě Lumie Měl jsem 520 a teď mám (teda už Microsoft) Lumia 640 a spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 To jsem netušil, že i ve školce už mají děti mobily. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Tak hlásím (hlavně pro Maltu) že jsem dnes jezdil od kolegy v Roomu 1.2 HTP a marááááás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 To jsem netušil, že i ve školce už mají děti mobily. Neser mě Blaženo 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 :smich: A co Hatátitla, to je asi zážitek na celý život? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Nejede to a žralo mi to jak cyp Oproti tomu svezení teď v FII RS 1.4 TSI 132kw je prostě šupa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 (editace) Ondřeji, tobě žere každé auto i travu kolem silnice [emoji14] Editováno: 6. Říjen 2015, autor: jozzi 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 To jsis z Torentu stahnul nejkou rally? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Tak on řádně nedošlápne na pedál plynu, tak na něj musí hodit cihlu. Pak se nemůžeš divit, že mu to žere i kolemjdoucí babičky na návsi. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.