Bullets Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Korni-četl jsem včera v tvojem vlákně Bullets-a tak nevypadá to nejhůř To víš s tímhle už teď nic neudělám ale počkej až to řeknu ženě být tebou radši na příští bramborák nejezdi... Bullets > krasna fotka Děkujeme Bullets: Vidis, ja jsem rikal ze bude vsechno cajk. Vzdycky musi byt vsechno cajk, je to prece svatebni den. Nervozita byla ale všechno klapalo až na to počasí teda ale tak marne (mohlo být ještě hůř) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Ondro :-D rád bych ale to víš i firma musí platit účty :-D Motor pecka dneska jsem s ním jel do práce. V 5 sem si zapnul bufík a 5:30 v autě krásně teploučko.Bude mi to občasné svezení chybět. Motor bych řekl že asi nejlepší co se do Škodovky dávalo, a bude už jen hůře. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 (editace) Nuff-Proč ne 191kw,DSG,4x4 A je to atmosféra Když bych bral SII (a chtěl jedině benál) tak jedině s tímhle motorem a né TSI Bullets- ok Korni- přesně Stará dobrá atmosféra Editováno: 12. Říjen 2015, autor: Ondra16V 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Být to kombik tak nevaham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 To víš s tímhle už teď nic neudělám ale počkej až to řeknu ženě být tebou radši na příští bramborák nejezdi... Ondra, ten už přežije vše ... když přežil i moji návštěvu Bullets, moc vám to tam oběma sluší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Dobrou noc Mejte se teplo v teto zimne dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Ondra, ten už přežije vše ... když přežil i moji návštěvu Bullets, moc vám to tam oběma sluší Děkujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Kluci, nedělá tu někdo do plastových oken? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Vyrábíme a montujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Sice fotka hrozná ale interiér vozu kterým jsme jeli tam vidět trochu je 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Kluci jen tak namtkou, takhle pracuje Pepik '> 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 No s Jozziho se pomaličku stává mediální hvězda. Gratuluji a držím palečky. Nemít šrouby v zádech,bral bych Tě za trenéra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Bullets: Audi A8 Auto hodno nevěsty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Bullets a i Jozzi---> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 A takhle nějak to máme v práci každý den Kdo nechápe,tak mluví o své manželce (berte to prosím sportovně) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 A ještě jedno O tom,jak nenávidí ty co,volají,nabízejí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 No s Jozziho se pomaličku stává mediální hvězda. Gratuluji a držím palečky. Nemít šrouby v zádech,bral bych Tě za trenéra. Karle i se sroubama v zadeh se dá hrát , jako můj bývalý kolega , akorat musíš používat odlehčené hole a hlavně nesmis na to jít jako při baseboalu. Pokud budeš mít chuť rad Te nějaké základy naucim víc toho neumím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Ondro to je nejaky lidovy vypravec ? Jinak to s temi rizky nema chybu , tak stejne to je u nas Pepo shledl jsem to cele ale stale mi to chut golf nedalo . A za druhe nekradu tak bych to musel hrat jen s kulickami z lozisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 To je kolega z práce On vykládá každý den nějaký příběh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Bullets: Audi A8 Auto hodno nevěsty. Tohle je už v autě ženicha ale trefil si nevěstinu A8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Tys měl dvě Á-osmy? Dobře ty Já jsem si vezl zadek v Lexusu LS600h a nevěsta měla BMW 760Li. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 ... to já když se ženil ... vezl jsem si prdel papalášskou T613 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 A ostatní mohli jenom závidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.