Malta Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 no to bych mladé neudělal, páč vím jak se fšici až na vyjímky chovají k takto označeným autům ... musí ukázat kdo je králem silnic 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 no ja Z predjizdim tak stejne jako autoskoly bo nevim co muzou udelat a tezko predvidat u takovych ridicu. A tak neukazuji ze jsem kral ale mam jen strach za nimi jezdit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Michale já můžu defacto kdykoliv Můžeme něco splašit ještě před prosincovým srazem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 (editace) tak odeberem značky jako nezpůsobilé pro další provoz Mate k teho typu praci za hrube palce . Ja mam dobre namontovane SPZ-ky Editováno: 15. Říjen 2015, autor: TOMUS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Vsak Ondro ja taky vikendy mam vzdy volne jen pokud neni nejaky oslava z rodiny, jako ted v sobotu. Ale co ostatni ? Se bude jetse problem s nekym setkat kdyz tu skoro nechodi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 4lověk se dostane na konec toho šílenství tady a vlastně zjístí jen to kdo jak jezdí čím jezdí jaké ma spz a polepy a, že Ondra by rád zase sraz hlavně teda kvůli jídla :D Kluci plánujete ještě nějaký sraz mimo toho Vánočního? (teda předpokládám že bude jako loni) EDIT: mám chuť na bramborák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Tomus na SPZ mame na demontaz dobry vercajk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Jake silenstvi ? vzdyt je to normalni hospodsky pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Vsak Ondro ja taky vikendy mam vzdy volne jen pokud neni nejaky oslava z rodiny, jako ted v sobotu. Ale co ostatni ? Se bude jetse problem s nekym setkat kdyz tu skoro nechodi. Je fakt též v poslední době taky nemám moc času tu chodit. Ale snažím se aspoň sběžně to sledovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 no to bych mladé neudělal, páč vím jak se fšici až na vyjímky chovají k takto označeným autům ... musí ukázat kdo je králem silnic A jak? Nějak jsem nepostřehnul nějaké problémy. Přijde mi, že se těch zetek v poslední době objevuje stále víc. Naopak, pro začátečníky bych to, řekněme na první rok, zavedl povinně (i když je mi jasné, že to není samospasitelné, navíc někdo si udělá řidičák a začne jezdit třeba i za několik let poté, což by se špatně legislativně ošetřovalo). Alespoň je řidič za nimi jedoucí upozorněn, že může očekávat neočekávané. Já sám jsem kdysi dávno zetko na autě měl také, jinak by mě otec nenechal řídit. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Vasim "vercajkem" tohle nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 No stejne jako u me Patriku jak mam volno a chvili casu tak jsem tu. A ctu co to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 No my mame dobry vercajk. Ale ted zrovna nevim co mas na mysli a co to znamena po polsky Aby to nebyl takovy vyraz jako šukat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Já mám ještě forum další na motorkářích a to je uplně paséé , když se dohrabu do stavu Online tak nevím co první rozkliknout a ještě milion emailu , už se zas těším zítra do práce páč aspoň tam si částečně odpočinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Motorkari to jsou darci organu a tu je to lepsi. Tak zmen pozici na skodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 4 kola jsou 4 kola 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Jako nevím Klidně tuto neděli,příští víkend nevím jestli něco je v plánu Pokecáme,zdrbeme ostatní (hlavně Maltu ) a dáme si 41ku Dneska jsem byl kousek od Sedliště,jsem zvažoval že si udělám zajížďku a že bych si odskočil na jídlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Aspire> Ja szukam , Ty hledas. Ja pierdole a Ty sukas Ja nemam nic spatneho na mysli 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Ondro klidne na nedeli nemam nic v planu. V kolik tam sraz ? V 14 hod. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Nejlíp tohle slovo vypada v obchode nebo pri policejni prohlidce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 4 jsou 4 ale kdo nejezdil na dvou tak neví třeba na červen plánujem už Itálii průsmyky to z jiného soudku no tak někdo navrhněte nějaké to Scuk datum a uvidíme Jozzi je teď slavná osobnost tak se určitě s náma tu zahazovat už nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 No vsak jsem navrhli s Ondrou nedele 14 hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Tak to je pasé, v neděli budu počítam trpět nebo ještě nevědět o světě a řídit nebudu moct ještě asi v utery :D moja slaví 20 takže to bude asi drsný teda pro mě ja to oslavím klidně i za ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 No je to marne se s vami sejit vzdy na rychlo Jeden v robote jeden na youtube a druhy chlasta za dva 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 V nedele ma byt spatne pocasi Líp jiny termin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.