Přejít na obsah

Slezská Jizba "bo u nas je fajně"

jozzi

Doporučené příspěvky

Chlapi, máte někdo taky nezvane návštěvy v motoru auta myslim tim kuny apod. Verbes.

Jak to řešíte ja zkoušel sprej. Ten aspoň u mě nulová účinnost. Našel sem různé el. Odpuzovace, ale nemám s tým žádnou zkušenost. Začínám být zoufalý ještě do ničeho nehryzla, ale je to jen otázka času si myslim.

Díky za rady. A na diakritiku nehledte píšu narychlo z mobilu. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jozzi máš ten odpuzovač? Já ho teď objednal zítra si ho v Havru vyzvednu za nějakých 350kč.

Prej ty ku*vy nejdou na naftu. Že diesly jim nechutnaj. Samo, že inteligenti mi hned v robotě řekli :D at motor zliju naftou. :D

Jen mě sere, že mi tam lozí v práci. :kol-25:

Editováno: , autor: filippatrik
Odkaz ke komentáři

Kua jak smazat příspěvek když ho omylem dam dvarazy

Sam to nesmažeš , to jedině nějaky big boss , třeba Pawouk :)

Je to kousek...příroda...něco na vyblbnuti pro dospělé i male...takové ideální mi pripada

No pamatuju si jak jsme odtamtud sli na hukvaldy, zas tak daleko to neni , akorat netusim jak tam tedka vari ,ale to by obstaral grill a špakačky :)

Odkaz ke komentáři

Pepane na svet techniky si jeste pockej az maly vyroste se tam pak muzete vyblbnout oba dva. To neni moc pro male deti spise ty skolni a jeste k tomu alespon kolem deseti let at vse pochopi. Jsem tam byl v loni a doporucuji, ale v tom novem pristavenem jsem jeste nebyl a ten bude jeste lepsi. A jedna fotka z toho kdyby jeste chvili tocila tak by z toho vzniklo paratko :D a takovych veci je tam fura.

post-51417-0-40651100-1427212296_thumb.j

Odkaz ke komentáři

Pepane na svet techniky si jeste pockej az maly vyroste se tam pak muzete vyblbnout oba dva. To neni moc pro male deti spise ty skolni a jeste k tomu alespon kolem deseti let at vse pochopi. Jsem tam byl v loni a doporucuji, ale v tom novem pristavenem jsem jeste nebyl a ten bude jeste lepsi. A jedna fotka z toho kdyby jeste chvili tocila tak by z toho vzniklo paratko :D a takovych veci je tam fura.

Ja ten mini soustruch chci :) vis jak bych si s tim vyhral :D ale musim rict ze z hilky neco bude ;)
Odkaz ke komentáři

Jo jo asi ano porad by neco vyrabela a lepila ted chodi do nejakeho drevo modelare a furt no si nejake vyrobky. Ale ja bych radsi at se uci nez aby pak musela robit jen rukama. Sam jsem si nekolik tech exponatu sam otestoval ta vystava je tak na 4 hodiny nejmene pokud tam je prazdno a muzes si sam vse otestovat a pokud se tam kona nejaka akce tak to jsou vyhozene penize, bo to vstupne neni nejak levne pro celou rodinu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...