jozzi Vloženo 23. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Ja jsem jen pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Jo ni bo tam kde robim si to uziji dost kazdy den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Michale nerobiš Ty tak nahodou tak kapku niž než na kopcu ? kupuju novy vozik , tak Tě kdyžtak vyvezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 No robim a kdo tam byl tak mi da za pravdu jake tam jsou kopce. Do kocarku uz se nevlezu dik za nabidku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 kdyby kopec jak prase ale aji tma a teplo a vlhko , jsem ze začatku dělal počatečni montaže , to jsme tahali sygnalizačni system .. 60 kilo kabelu na zada , dvě skřinky do ruky a hura na pětikilometrove stoupani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Dělají nahoře na Kohutce supr borůvkové knedlíky místo placku třeba ale nechme to na domluvě v jizbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Take slova jako knedliky nepouzivej pred moji , ta se po tom muze utlouct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Dal bych si taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Chlapi, máte někdo taky nezvane návštěvy v motoru auta myslim tim kuny apod. Verbes. Jak to řešíte ja zkoušel sprej. Ten aspoň u mě nulová účinnost. Našel sem různé el. Odpuzovace, ale nemám s tým žádnou zkušenost. Začínám být zoufalý ještě do ničeho nehryzla, ale je to jen otázka času si myslim. Díky za rady. A na diakritiku nehledte píšu narychlo z mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Jiste , vcera jsem se koukal do beruše bo zas si učurava a mel jsem tam asi nejake turisty. Na motoru ozrane vajco a rozkousane sušenky Co na to funguje ? Asi nic , sprej , chlupy, odpuzovac , elektronika , kua nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 a už jste zkusili pitbula uvázaného u auta? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 (editace) Jozzi máš ten odpuzovač? Já ho teď objednal zítra si ho v Havru vyzvednu za nějakých 350kč. Prej ty ku*vy nejdou na naftu. Že diesly jim nechutnaj. Samo, že inteligenti mi hned v robotě řekli at motor zliju naftou. Jen mě sere, že mi tam lozí v práci. Editováno: 24. Březen 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Uz nemam , bo nefungoval a sel pryc bo moc zral baterku ale s tou naftou to neni blby napad to vyskousim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 At ti potom neblafne motor jak to polijes naftou Radeji bych veril tem elektro odpuzovacum jak tu nekteri doporucuji u jinych skodovek. Jinak Pepo tak uz vis proc vyslapy nemam moc rad. Sice si vetsinou vozim prdel ale nekdy me to nemine a jdu po svojich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 ještě že jsem nenašel tu naftu Takove to voženi se milibi na KGHM , to jsou neplynove doly ,takže se tam jezdi, tim myslim že dole v dole najdeš všecko od velkych CAT až po golfove voziky ... Kluci a cobyste řekli světu techniky v Ově ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Kuciii a co tohle ? velký parking,chatky na ubytování,bazénem,hřiště na nohejbal atd atd Horský hotel Palkovické hůrky http://goo.gl/maps/pQA8q http://www.palkovice.cz/pruvodce/index.php?z-palkovic=7&detail=7&jazyk=cz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 to by se mi libilo , a zena je samosebou pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Je to kousek...příroda...něco na vyblbnuti pro dospělé i male...takové ideální mi pripada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Kua jak smazat příspěvek když ho omylem dam dvarazy Sam to nesmažeš , to jedině nějaky big boss , třeba Pawouk Je to kousek...příroda...něco na vyblbnuti pro dospělé i male...takové ideální mi pripada No pamatuju si jak jsme odtamtud sli na hukvaldy, zas tak daleko to neni , akorat netusim jak tam tedka vari ,ale to by obstaral grill a špakačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Jo jo to jste šli pres Janáčkův chodnicek...nedaleko mame chatou...tak to tam někdy ocihnu jak vaří..co tam maji atd..ofotim jidelak at víte:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Pepane na svet techniky si jeste pockej az maly vyroste se tam pak muzete vyblbnout oba dva. To neni moc pro male deti spise ty skolni a jeste k tomu alespon kolem deseti let at vse pochopi. Jsem tam byl v loni a doporucuji, ale v tom novem pristavenem jsem jeste nebyl a ten bude jeste lepsi. A jedna fotka z toho kdyby jeste chvili tocila tak by z toho vzniklo paratko a takovych veci je tam fura. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Kua jak smazat příspěvek když ho omylem dam dvarazy Sam to nesmažeš , to jedině nějaky big boss , třeba Pawouk Tak jest, tobě tam vždy musí zůstat alespoň jeden znak (třeba tečka). Jinak to neuděláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Pepane na svet techniky si jeste pockej az maly vyroste se tam pak muzete vyblbnout oba dva. To neni moc pro male deti spise ty skolni a jeste k tomu alespon kolem deseti let at vse pochopi. Jsem tam byl v loni a doporucuji, ale v tom novem pristavenem jsem jeste nebyl a ten bude jeste lepsi. A jedna fotka z toho kdyby jeste chvili tocila tak by z toho vzniklo paratko a takovych veci je tam fura.Ja ten mini soustruch chci vis jak bych si s tim vyhral ale musim rict ze z hilky neco bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Tak jest, tobě tam vždy musí zůstat alespoň jeden znak (třeba tečka). Jinak to neuděláš. Ji OK diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Jo jo asi ano porad by neco vyrabela a lepila ted chodi do nejakeho drevo modelare a furt no si nejake vyrobky. Ale ja bych radsi at se uci nez aby pak musela robit jen rukama. Sam jsem si nekolik tech exponatu sam otestoval ta vystava je tak na 4 hodiny nejmene pokud tam je prazdno a muzes si sam vse otestovat a pokud se tam kona nejaka akce tak to jsou vyhozene penize, bo to vstupne neni nejak levne pro celou rodinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.