ASPIRE Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Tady ma byt pekne pocasi a na pokec pocasi nevadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Zapomnel ze Vy jsi jiny svet Ja ted' jdu spát. Mjete se krasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 My nemůžeme máme naplánovanou bečku a korytko jako další pokračování poprovek ze svatby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Tak pokecáme sami když se budete flákat Ondro klidne na nedeli nemam nic v planu. V kolik tam sraz ? V 14 hod. ? Jasan,můžeme A místo? Jako obvykle na "Placku"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Jasan jizba 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Oukej Píšu si-tuto neděli v 14:00 na obvyklém místě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Ja vam na placek s*ru. Budu mit pecenou husicku, dvoje zelicko a domaci knedlicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Tak tohle už vidět nemůžu to bylo celý týden zelí (bílé, červené), karlovarský knedlík, biftečky z divočáka, dančí špíz, losos, zvěřinový tatarák... Já chci konečně něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Zajdi si do Mekáče, tam zarucene najdes neco jineho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 To sice jo ale na smažené chuť nemám. Nejspíš to dopadně tak že si skočím přes oběd na vietnamskou Pho venku je hnusně a zima tak se trochu zahřeju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Pho jsem nikdy neprisel na chut. Ale Kung-pao s ryzi si davam rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Poprvé má vždycky člověk asi rozporuplné pocity ale to je kvůli koriandru. Když si jí dáš podruhé stává se z toho něco jako droga záleží taky kde jakou dělají. My chodíme přímo na vietnamskou tržnici k místnímu klanu a ikdyž to prostředí je jak to říct slušně nic moc lepší polévku jsem nikdy nejedl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Oukej Píšu si-tuto neděli v 14:00 na obvyklém místě a ne že mě bude z toho vašeho pomlouvání svrbět jazyk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Přijeď taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 (editace) Dnešní oběd v práci. Editováno: 16. Říjen 2015, autor: nuff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Ufff zase maso grilovane. Ja jsem si dnes zasel na vychazku do lesa ale musim rict ze uz to bylo slabsi o proti minulem vikendu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Michael teď jsi mě nasral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Jaaaa proc minuly tyden byl vetsi zber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Na hřiby , bezemne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Vsak ty si furt na golfu jak mam vedet ze by si jel No letos uz to je u me asi naposledy jeste mozna pristi tyden ale to podle pocasi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Ufff zase maso grilovane. Nechci tady dávat foto mé dopolední činnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Sice jsem furt na golfu ale fazol a hřiby jsou důležitější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Nechci tady dávat foto mé dopolední činnosti Jen mě naštvi vařim kytu [emoji14] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Jen mě naštvi vařim kytu [emoji14] Sice né dnešní foto, ale taky moje práce 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Woody, to se nepocita. To neni ze dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.