Říjen 15, 20159 r My nemůžeme máme naplánovanou bečku a korytko jako další pokračování poprovek ze svatby
Říjen 15, 20159 r Tak pokecáme sami když se budete flákat Ondro klidne na nedeli nemam nic v planu. V kolik tam sraz ? V 14 hod. ? Jasan,můžeme A místo? Jako obvykle na "Placku"?
Říjen 16, 20159 r Tak tohle už vidět nemůžu to bylo celý týden zelí (bílé, červené), karlovarský knedlík, biftečky z divočáka, dančí špíz, losos, zvěřinový tatarák... Já chci konečně něco jiného
Říjen 16, 20159 r To sice jo ale na smažené chuť nemám. Nejspíš to dopadně tak že si skočím přes oběd na vietnamskou Pho venku je hnusně a zima tak se trochu zahřeju
Říjen 16, 20159 r Poprvé má vždycky člověk asi rozporuplné pocity ale to je kvůli koriandru. Když si jí dáš podruhé stává se z toho něco jako droga záleží taky kde jakou dělají. My chodíme přímo na vietnamskou tržnici k místnímu klanu a ikdyž to prostředí je jak to říct slušně nic moc lepší polévku jsem nikdy nejedl!
Říjen 16, 20159 r Oukej Píšu si-tuto neděli v 14:00 na obvyklém místě a ne že mě bude z toho vašeho pomlouvání svrbět jazyk
Říjen 16, 20159 r Ufff zase maso grilovane. Ja jsem si dnes zasel na vychazku do lesa ale musim rict ze uz to bylo slabsi o proti minulem vikendu.
Říjen 16, 20159 r Vsak ty si furt na golfu jak mam vedet ze by si jel No letos uz to je u me asi naposledy jeste mozna pristi tyden ale to podle pocasi.
Říjen 16, 20159 r Autor Nechci tady dávat foto mé dopolední činnosti Jen mě naštvi vařim kytu [emoji14]
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.