jozzi Vloženo 24. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Tak ono v dnesni dobe najit nějaky perspektivni směr ve vzdelani je celkem komplikovane, teda pokud jde o zeny . Treba moje je sice projetant ale urcite to neni jen o tom sedet za pocitacem a kreslit, pokud clovek chce aktualne neco znamenat na trchu tak to mas od vize az po zarizeni realizace i s litanim po uradech a to nikomu nepreju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Ono robit rukama jde vzdy ale k tomu jeste neco mit v hlave taky neni k zahozeni. Jo ta doba uz lepsi nebude. Ale nez vyleze z skoly se jeste plno jejich planu zmeni. A na uradu prace budou delsi rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 (editace) On je problém, že ani škola není všechno... Bohužel je to i jeden z důvodů, na který jsem tak trochu doplatil... A nakonec se živím rukama, protože najít nějaké rozumné perspektivní místo jako absolvent VŠ je u nás sakra problém... EDIT: a úřad práce je kapitola sama pro sebe.. Největší fronty jsou tam, kde se vyplácí dávky, naopak tam kde ti hledají práci není skoro nikdo.. Pobyl jsem skoro rok na pracáku a bylo to docela komické, tam se většina lidí zajímá jen o dávky, práce je až to poslední co by tam chtěli najít... Editováno: 24. Březen 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Tak jasne mas pravdu na pracaku uz chodis predem na domluvene schuzky. Ale porad je lepsi mit nejakou skolu nez byt treba jen vyucena v nejakou kucharku nebo prodavacku nic proti tem povolanim nemam ale urcite prodavacka bez nejake skoly bude mit min penez nez nejaka prodavacka co ma skolu a muze treba delat i nejakou vedouci pozdeji. Nemit skolu je podle me mensi moznost se nejak prosadit na trhu prace. Ja se ucil a vyucil jeste za komunistu a to byla doba trochu jina nez mit jen nejaky titul jak nez v teto dobe ho chce mit kazdy. Proste mit nejakou skolu a delat treba pak prodavacku to cloveku vubec neublizi. Ono uz i na obycejnou sestricku se musi trochu vice studovat nez pred tim stacilo obyc. skolu s maturitou a to bude platit stale neco alespon trochu vice znat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Hoši ten sraz za mě může být kdekoliv, hlavně že budu mít volno a budu moct přijet . Aspire diky za námět na výlet chystal sem se a jak sem viděl tvou mladou u toho soustruhu tak je to jasné. Ty Palkovické hůrky mě taky napadly, jen už nevím, která to byla ulička co vedla na kopeček. (ale at žijou mapy). Jinak ohledně prací a škol je to peklo. Sám matura pak výška no z důvodu matiky pryč, nechal sem se zapsaný na výšce měl sem čas půl roku a lítal sem po firmách. A řeknu to tak nebýt známých tak snad lítám i teď. Během loňského roku 3 roboty. A u te poslední sem zůstal a doufám, že do důchodu se z fabriky nehnu jen vystřídám fleky kdyžtak. A teď ten kdo bydlí ve FM a je napojen na městké topení a má teplé radiátory a teplou vodu tak na mě může myslet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Ja v FM bydlel ,ale mel jsem elektriku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Tak ty si jiný ďábel no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 filippatrik, že by kolega přes topení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Ha, takže bacha na filippatrik, když ho naštvete, vypne vám topení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Tak ty si jiný ďábel no Vsak tedka si uz topim pod kotlem Ha, takže bacha na filippatrik, když ho naštvete, vypne vám topení A když naserete me tak vam zastavim plyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 (editace) Chlapi, máte někdo taky nezvane návštěvy v motoru auta myslim tim kuny apod. Verbes. Jak to řešíte ja zkoušel sprej. Ten aspoň u mě nulová účinnost. Našel sem různé el. Odpuzovace, ale nemám s tým žádnou zkušenost. Začínám být zoufalý ještě do ničeho nehryzla, ale je to jen otázka času si myslim. Díky za rady. A na diakritiku nehledte píšu narychlo z mobilu. My používáme tohle sice to vyjde dráž než vaše el. odpuzovače ale zase se dá využívat pro více účelů PS že ty bestyje nechodí na nafty je kec. Máme doma jen naftu a šmejdila u máti i v RS naštěstí nikde nic nerozkousala (akorát dekl kapoty není v nejlepší kondici ale to byl už při koupi Editováno: 24. Březen 2015, autor: Bullets 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Nechceš mi to pujčit ? bych to nakrmil a jak už pochyta tak vratim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Mno akorát je třeba dávat bacha na drůbež a kočky hold je to lovec vycvičený k zakousnutí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 nemam ani to , ale řeknu kuchařovi at mu nějake kuře přichodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 ... měl sem čas půl roku a lítal sem po firmách. A řeknu to tak nebýt známých tak snad lítám i teď. Během loňského roku 3 roboty. A u te poslední sem zůstal a doufám, že do důchodu se z fabriky nehnu jen vystřídám fleky kdyžtak. ... já vystřídal zatím dvě , v tej první 15 let a kdyby mi ju neodtáhli na východ su tam do včíl a v tej druhej kroutím už jedenáctý rok a kura, ten důchod je furt v nedohlednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Hoši ten sraz za mě může být kdekoliv, hlavně že budu mít volno a budu moct přijet . Aspire diky za námět na výlet chystal sem se a jak sem viděl tvou mladou u toho soustruhu tak je to jasné. Ty Palkovické hůrky mě taky napadly, jen už nevím, která to byla ulička co vedla na kopeček. (ale at žijou mapy). Jinak ohledně prací a škol je to peklo. Sám matura pak výška no z důvodu matiky pryč, nechal sem se zapsaný na výšce měl sem čas půl roku a lítal sem po firmách. A řeknu to tak nebýt známých tak snad lítám i teď. Během loňského roku 3 roboty. A u te poslední sem zůstal a doufám, že do důchodu se z fabriky nehnu jen vystřídám fleky kdyžtak. A teď ten kdo bydlí ve FM a je napojen na městké topení a má teplé radiátory a teplou vodu tak na mě může myslet :D Naproti policajtů směr s FM doprava...na me myslete když vám bude hic..já klimatizace...co se týče školy..elektrotechnika slaboproud výuční list...vyhláška 50 par.6,7,8 a zvažují revizaka...nikdy jsem se neztratil i bez matury..jde o profesi..můžeš mít VS ale pokud není poptávka není místo..elektrika je furt a bude to vim jisté takže hlavni je dle mého si vybrat správný obor co člověka bude bavit a v něm se zdokonalit jak praxi tak skolou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Stavařina to je těžká dřina v dnešní době... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Bullets: to fakt chytil on ? opravdu slušnej výkon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 (editace) Aspire - buď rád že bude manuelně zručná,narazí na kolíka co nezvládne výměnu žárovky. Editováno: 25. Březen 2015, autor: Karlos 61 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 jinak vás zdravím z postýlky,teplotka a rymečka toť smrtelná choroba. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Na teplotu je nejlepší panáček slivovice a na rýmečku taky, tak si dej dva a hned ti bude líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Karle leč to rumikem, ten zabira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Med ten je zdravejsi. No tak doufam ze zarovky menit snad nebude muset delat . To radeji at se nauci rukama delat nejaky box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Bych zacal hranim na xbox ale ano jejinruce jsou primo idealni k meneni zarovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.