Bullets Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Potřebujem 15" bohužel jsme k autu dostali pouze takto malá kola ale s téměř funglovkama tak to kašlu a pořídíme 15" lité mno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Bazary jsou plné 15" litých pro OII. Dobře tomu pomohly tehdejší Octavie II Tour. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 (editace) Na léto máme 16" Crateris které se mi dost líbí A na zimu bych chtěl nejradši pořídit 15" Pyxis Nebo ještě nevím jestli by pasly 15" Orion těch je všude plno Editováno: 2. Listopad 2015, autor: Bullets Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Všechny jsou pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Dobre rano, obcas je sranda sa rano o 5:50 pretekat na semafore. A hlavne zistit, ze HTP v kombi na letnych pekne prehrabne a nedobehne ju ani relativne sportova Civic s naskokom asi meter, kedze stala uz za ciarou... Idem sa tvaritze nieco robim... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Napadlo mě co na srázu vyfotit každého majitele s jeho vozem zvlášť? Myslím že by to nebylo špatně ani tady na fóru mít takové fotky na roomster srazech běžná věc , když se podíváte na rajce.net a dáte si do vyhledávače roomsterclub, tak jsou tam na každém srazu fotky tohoto typu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Bullets: Oriony mám jako zimní sadu na své (manželčině) Octávě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 A jak to vypadá? Já nějak nemám představu jak to bude vypadat na stříbrné FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Malta : právě odtud vzešla moje inspirace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Budeš muset počkat až bude škaredě, zatím jsem totiž ještě nepřezul. Ale jinak to auto vypadá zcela standardně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Poslušně hlásím plne pracovní nasazení , vše se vleze 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 To tady ty fotky budeš semenit po celém fóru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Ne ne , semenim zásadně jen u sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 u mě teda vleze, znamená po plato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 No já využívám plató pod bag, je to už dost těžké a nechci ho zlomit, ale popravdě i do rooma se mi to nevleze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 To chce fábii v kombíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 To chce supa a ne fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Pche, řádný vůz pro gentlemena, věnujícího se ušlechtilému sportu jako je golf, je jedině tento. A ne nějaká škodovka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Ano , slyšel jsem ze kvalita britských vozů je pověstná ... Pro mě je výzva přijet na golf fabii a postavit to mezi dačku a hujde 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Kvalita sem, kvalita tam, jde o prestiž značky. Že je auto skoro pořád v servisu gentleman neřeší a koupí jiné. Třeba Bentley, který už má koncernové kořeny. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Takového "ducha" bych domů bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Potřebujem 15" bohužel jsme k autu dostali pouze takto malá kola ale s téměř funglovkama tak to kašlu a pořídíme 15" lité mno Ahoj Vsichni Bullets > muzes jit na polske alegro ( www.allegro.pl ) nebo www.olx.pl . Myslim ze tam najdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 To je šílené https://www.facebook.com/tydenikpolicie/posts/1171737219522343 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Mno jo ale co doprava? Já nejradši když před koupí můžu překontrolovat stav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 To je šílené https://www.facebook.com/tydenikpolicie/posts/1171737219522343 Dneska jsem už viděl fotky zaparkovaného CC pod kamionem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.