Listopad 6, 20159 r netuším. doteraz som mal takto a svietilo to lepšie, ako predtým 4xLED kolmo na päticu
Listopad 6, 20159 r Tak proc mam jezdit na sraz Octavkou? Protože je to škoda sraz? Abychom ti nenašli další závady na tom bezchybném golfu :D Když už může Nuff s malým "n" s fouvéčkem, možu dojet s tatíkovou Kiou??? Jo,za chvíli budeme všichni jezdit na škoda sraz jinýma značkama
Listopad 6, 20159 r Nevidím důvod proč nepřijet i trabantem. Je to skodahome sraz a mělo by to být o lidech se kterými chci pokecat o společném koníčku. A ty buď rád že jezdí i mladší golfy, bo kdyby jezdili jen auta jak máš ty, tak to za chvíli bude veteran sraz
Listopad 6, 20159 r Autor Trabat není veterán , trabant už je kus historie co já bych za bakelitaka dal, alespoň pullitra ruma
Listopad 6, 20159 r Tomus ale to je cena nových kol za kus ne? Bullets , ano ceny jsou za nove . Cena je z kus
Listopad 6, 20159 r netuším. doteraz som mal takto a svietilo to lepšie, ako predtým 4xLED kolmo na päticu Fakt? to se divím teda. Já mám čipy kolmo a šajnuje to jako blázen
Listopad 6, 20159 r Alíka by měli zakázat dneska mi zase došel balíček aspoň bude mamce konečně Micina v interiéru svítit a za cenu 28,- kdo by to nebral? Jo a ještě přišly v extrémně rychlém čase cca 10dnů
Listopad 6, 20159 r Když už může Nuff s malým "n" s fouvéčkem, možu dojet s tatíkovou Kiou??? Hlavně ne žádné korejské hujdy :D
Listopad 7, 20159 r Skoro jooo ale ještě nejsou v té dospělé velikosti pak to bude ok až samci budou mít 30-35cm
Listopad 7, 20159 r Dneska proběhla údržba koutku s dráčky Taky mám gekona nočního ale už přežívá mám ho 12 let
Listopad 7, 20159 r Nazdar chlopi.Budou ještě nalepky?Ja bych Mněl zájem,minule nevyšlo.Jinak přezuté zimní papučky.
Listopad 7, 20159 r No fiha jsem myslel že pestujes jen feferony. Pěkné to máš a co jsou vůbec zač ? Je to Gekončík Noční jak psal filippatrik výš a já je mám teda pouze nějakých 5 let (ty "vzácnější kusy) a 4 roky obyč formy jsou to hrozní mazlíci
Listopad 7, 20159 r No jesterku a pavouka jsem doma jeste nechoval , ale jinak vse . Je to rychle a nebo nejak plache ?
Listopad 7, 20159 r Formu zítra mám ho tmavšího Nálepky SH.cz no kdyby se někdo ozval ať dá cenu Přemyslim na rooma.
Listopad 7, 20159 r No jesterku a pavouka jsem doma jeste nechoval , ale jinak vse . Je to rychle a nebo nejak plache ? Někdy sem měl co dělat když si našel svou cestu uprchu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.