Bullets Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 To víš pracovně jinak ale nebydlím zase tak daleko od místa činu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Na fifejdach jsem se narodil a na kamenci jsem bydlel Ondro pekne si nam to zdokumentoval Jsem myslel ze tu v suche opravujou jen kamiony bo co jsem jel kolem tak nic mensiho jsem tam asi nevidel A co sef co ti rekl ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Musel jsem Ty s šéfem jsem ani nemluvil bo tam už nebyl Řešil jsem to s něco jako jeho zástupcem Ale co,auto mám ještě v záruce Všechny Iveca tam mají co jsem tam byl,ono to z cesty není ani vidět. To nejde, když tady ostatní nutím dodržovat pravidla, tak je přece sám tímto způsobem nebudu porušovat. Ty přece můžeš všechno To víš pracovně jinak ale nebydlím zase tak daleko od místa činu... Jo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Jo a minulý týden jsem natáčel zrychlení náklaďáku Jen to bylo od cca půlky videa do kopečka menšího 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 tadá ... a pak že ten motor není držák ,bůh ví jak by na tom byl ten H takže přesně po 10 letech, jednom měsíci a dvou dnech je to tady, další magická hranice ... takže kolik mi to trvalo těch dalších 10 000km? ... pět měsíců a 11 dní (překročil jsem je včera, to jen pro ty, kdo by namítali, že neumím počítat) . Jelikož zrovna řídila dcera, nepostřehl jsem tu celou cifru, tak odfoceno až po příjezdu domů. tak 15 000 km mi trvalo 7 měsíců a 7 dní , 5t km ani ne dva měsíce... sakra, kde já s tím autem furt jezdím ... krom do práce a zpět, snad skoro nikam 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Zase si nestihl vyfotit rovné číslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 (editace) U Malty klasika Edit: Něco jak já jsem si teď blejsknul v garáži, když jsem přijel z práce domů. Editováno: 25. Listopad 2015, autor: nuff 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 bo řídila zase mladá a až jsem přesedl, tak si všimnu dva kiláky přes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 mimochodem, co dnes vlastně Ondro děláš, sedíš na základně a blonkáš nohama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Surfuje na ŠkodaHome 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Hledá si na netu nové zaměstnání bo šéf počítá škody a spotřebu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Vy mě serete Tak jsem se dozvěděl,že se údajně rozsypala převodovka mimochodem, co dnes vlastně Ondro děláš, sedíš na základně a blonkáš nohama? Kéžby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 (editace) Vy mě serete Tak jsem se dozvěděl,že se údajně rozsypala převodovka Kéžby Sama od sebe? Už šéf viděl tvoje akcelerační video??? Editováno: 25. Listopad 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Né,ale bylo mi dnes řečeno ať jezdím pomaleji 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Vy mě serete Tak jsem se dozvěděl,že se údajně rozsypala převodovka Kéžby tak že by jsi nafasoval paleťák ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Říkám,chodím pěškobusem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Ondra tak si měl napsat že viděl se na tebe dival GPSkou co ? To znám tata jel služebně novým TSI Fabkou někde a šef mu volal ať spomalí že nemusí jet 210 :D :D nezapomenu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 tak že by jsi nafasoval paleťák ? néééé už je z něj pošťák chodící roznáší dopisy jako obyčejný pošťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Ondra tak si měl napsat že viděl se na tebe dival GPSkou co ? To znám tata jel služebně novým TSI Fabkou někde a šef mu volal ať spomalí že nemusí jet 210 :D :D nezapomenu :D Bohužel už toto mi bylo taky řečeno Že se dívali podle GPS jak jezdím Ale co,spotřebu nikdo naštěstí neřeší S těma našima fábiema 2kila několikrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 https://www.facebook.com/WRC.News.1/videos/777143652306572/ 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Tak z takovych si priklad neber aby si fakt potom nemusel chodit pesky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Říkám,chodím pěškobusem tak oni ti už ani ten paleťák nechcou svěřit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Ondra super pekař taky tak jezdíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Urcite, kdyz se mu rozsypala prevodovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Ondra super pekař taky tak jezdíš ? No je prdel s tím na ledu nebo jak to přimrzne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.