Prosinec 1, 20159 r Já mám i MF ale nechce se mi dávat zase 2500,- navíc zapodvolantovku a vyloženě MF nepotřebuji Kdyby někdo chtěl tak MF klidně vyměním za ty záslepky (jak říkáte holé plochy)
Prosinec 1, 20159 r Však jasne buď to třeba někdo bude chtít nebo se nakonec rozhodnu že MF chci a překopu volanty a čest
Prosinec 1, 20159 r Tak já mám vše jedinné co bych musel pořídit je podvolantová jednotka protože mám i bag s multifunkcí...
Prosinec 1, 20159 r Co já bych za to dal. Mě totiž irituje to otáčení znaku zapnutí/vypnutí rádia při změně hlasitosti.
Prosinec 1, 20159 r Používám jen kolečko na volantu. Taky nesnáším, když manželka točí volume na radiu. Když je znak na křivo jsem z toho nervozni
Prosinec 1, 20159 r Michale,jek jsme se včera bavili o té Toi Toice Tak už to na netu koluje s mým jménem
Prosinec 1, 20159 r nejdu . Zitra jdu pustit zilou. A ted jsem vyhodil moji at jde spat do loznice a ne tady at se muzu divat na nejaky film. A ty mas zitra volno ze jeste nespis ?
Prosinec 1, 20159 r Vsak pojd taky pustit a mas volno Za to je paragraf zaplacen jako dovolena a jeste den volna
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.