ASPIRE Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Ja mam vanoce na vanoce 24. prosince Ten volant by byl peknejsi multifunkcni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Ty hole plochy se k tomu vyloženě nabízejí. Já čekám na Sportku a jdu do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Já mám i MF ale nechce se mi dávat zase 2500,- navíc zapodvolantovku a vyloženě MF nepotřebuji Kdyby někdo chtěl tak MF klidně vyměním za ty záslepky (jak říkáte holé plochy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Záslepky má naše firemní FIII Ale to mi nikdo nedovolí to vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Škoda přitom by mohla mít lepší výbavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Jako mě by to bylo jedno,ale není to moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Však jasne buď to třeba někdo bude chtít nebo se nakonec rozhodnu že MF chci a překopu volanty a čest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 I to je řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Tak já mám vše jedinné co bych musel pořídit je podvolantová jednotka protože mám i bag s multifunkcí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Tak nevím teda proč jsi do toho nešel rovnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Můžu to udělat kdykoliv ale nějak vyloženě po MF neprahnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Co já bych za to dal. Mě totiž irituje to otáčení znaku zapnutí/vypnutí rádia při změně hlasitosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Používám jen kolečko na volantu. Taky nesnáším, když manželka točí volume na radiu. Když je znak na křivo jsem z toho nervozni 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Michale,jek jsme se včera bavili o té Toi Toice Tak už to na netu koluje s mým jménem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 No vidis jeste budes popularni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Na tom ještě vydělám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 jo budes mit plno laiku a pratel a vic bych od toho necekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 To jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Nejdeš spát? Máš ranní ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 nejdu . Zitra jdu pustit zilou. A ted jsem vyhodil moji at jde spat do loznice a ne tady at se muzu divat na nejaky film. A ty mas zitra volno ze jeste nespis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Se máš Ale kdeže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Vsak pojd taky pustit a mas volno Za to je paragraf zaplacen jako dovolena a jeste den volna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.