Prosinec 1, 20159 r Hosi ted jsem se vratil z Ovy a byl jsem na Pribanovo vypraveni jak jel trabanty australii. Toz srandovmi to bylo. Asi nejvic to, jak mistni mistri nedokazali zaostrit projektor a vypnout svetla na strope.
Prosinec 2, 20159 r Hosi ted jsem se vratil z Ovy a byl jsem na Pribanovo vypraveni jak jel trabanty australii. Toz srandovmi to bylo. Asi nejvic to, jak mistni mistri nedokazali zaostrit projektor a vypnout svetla na strope. Jo četl jsem to i na FB na jejich stránkách že příště si do ovy berou vzduchovku aby mohli zhasnout
Prosinec 2, 20159 r Bude. Seriál zmiňoval už nevím kdy a film bude v březnu. Z kraje roku 2018 plánují cestu z Bankoku do Prahy.
Prosinec 2, 20159 r Supr to se budeme těšit a už dlouho jsem tady nic nevložil tak to hnedka napravím jinak upřesním že je jedná o zvěřinové (konkrétně jelení) klobásky
Prosinec 2, 20159 r Serte už na to žradlo Moja dneska dodělala video dovolené a upla to kdyby chtěl někdo kouknout jak jsme si užívali v dnešním počasí ideálek. https://www.youtube.com/watch?v=9e9puAuHFPA
Prosinec 2, 20159 r To je kamarád, žere si jak prase a ani se nepodeli jen mu to neberte, chlapec je ještě ve vývinu, tož musí jíst, aby vyrostl
Prosinec 2, 20159 r Jo, však ta pošťácká taška na kolečkách, co ho za odměnu za zničenou převodovku čeká, je pěkně těžká.
Prosinec 2, 20159 r To ja žral a pil pořad Hlavně moje řikala no nejvic fotek mame auto Auto tam a auto tam nemame město kde by auto nebylo vyfocene řikam aspon vidiš co je duležite
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.