TOMUS Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Dobrou nocku kluci . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Brou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Uf tak jsem to konečně všechno přelouskal při snídani mno nic se mi nechce a navíc mám strašnou žízeň kua včerejší firemní večírek se povedl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 my ho máme 10.12. ve čtvrtek, tak jsem zvědav, jak dopadnu já instrukce_VV20151.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 No jelikož jdeš v pátek do roboty tak v pohodě ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Ty jo tak to máte večírek v jiném levlu my to měli akorát v baru na Stodolní s neomezenou konzumací nealka, piva, vína + švédské stoly jinak nic... Jinak chlapáci vyzná se někdo ve foťácích? Chtěl bych si něco pořídit ale nikdy jsem nevlastnil nic než obyč malý kompakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 jj, už asi třetí nebo čtvrtý rok to máme na brněnském výstavišti, loni jsme tam měli MIG21 od vás ... holt jsme velká firma (2000-2500 lidí), tak ten G2 pavilon je tak akorát . no právě, v pátek do práce a hlavně řídit auto, no nevím jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Trochu jo, kdysi jsem vybíral na takové to "lepší" focení bezzrcadlovku, respektive s výměným objektivem. Záleží na co to bude šmít, co očekáváš a jak se budeš následně chtít věnovat postprodukci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Aktuálně jsem totální amatér ale focení mě baví. Měl bych to na focení auta, přírody a samo že rodinné focení. Jestli v budoucnu něco víc se uvidí podle toho jak to vše půjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Další otázka je teda, jestli se chceš tahat po rodinných výletech s těžkým bazmekem, nebo bys raději kompaktnější rozměr. A taky cena, stačí řádově jestli do 10 000, 20 000 nebo chceš i za 30 000? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Cubais zase jsem nevykradl banku! Asi klasiku ty ve tvaru kompaktu nedosahují takových kvalit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 No já jsem dost spokojený právě s bezzrcadlovkou. Tam už se dá pracovat s hloubkou ostrosti a zároveň lze používat jako prachsprostý automat, jen cvakáš a nestaráš se. Fajn je mít zoomovací objektiv, případně někdy nabízejí dva (zoom a pevný). Hlavně bych u toho foťáku koukal, aby měl integrovaný blesk, bezzrcadlovky ho často nemají a nosit někde bokem ještě blesk je docela na prd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Blesk můžeš mít nasazený, jen poněkud vyčnívá. Bullets - zítra se můžeš podívat, vemu s sebou svoji bezrcadlovku. Malta - slušnej mejdan. U nás je také nějaká akce, ale vzhledem k tomu, že je časově v kolizi se školou, tak nic nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Máte toho na základce hodně jo? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Jo kdyby na základce, ale u nás v mateřské školce budeme mít Vánoční besídku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Blesk můžeš mít nasazený, jen poněkud vyčnívá. Bullets - zítra se můžeš podívat, vemu s sebou svoji bezrcadlovku. Malta - slušnej mejdan. U nás je také nějaká akce, ale vzhledem k tomu, že je časově v kolizi se školou, tak nic nebude. Dneska jsem byl na konzultacích a byl mi pro mé použití doporučen http://www.megapixel.cz/olympus-e-pl6-telo-cerny líbí se mi že to není taková velká kur... jako D3200 a navíc prý disponuje střevy jako zrcadlovky střední třídy. Mě se teda hodně pozdával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Jo kdyby na základce, ale u nás v mateřské školce budeme mít Vánoční besídku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Dneska jsem byl na konzultacích a byl mi pro mé použití doporučen http://www.megapixel.cz/olympus-e-pl6-telo-cerny líbí se mi že to není taková velká kur... jako D3200 a navíc prý disponuje střevy jako zrcadlovky střední třídy. Mě se teda hodně pozdával Já mám také Olympus, model E-PL3. Pro mé účely plně vyhovující. Ale už se nevyrábí. Nevím, co mysleli těmi střevy jako v zrcadlovce střední třídy, ale minimálně velikostí snímače samozřejmě za zrcadlovkami zaostává. Možná mysleli procesor? Ale v tom už se příliš nevyznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Ano snímač má horší ale celkově fotky ten foťák dělá hezké mno koukal jsem na tvůj model a vypadá jen jako starší typ takže zítra bych ho zkusil omacat jestli by to nevadilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 OK. Nástupce toho mého je tuším E-PL5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Se pochválím dnešní spotřebou s 1.4 16v 63kw na trase OV-Kopřivnice-OV Na mě luxus 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Nez pochvalit, tak jsi ses chtel pochlubit ne? Pochvalit te musime my. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Jsem se chtěl pochválit i pochlubit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Bo to jde i takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Je to rebel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.