nuff Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Octa je zrala na celolak a nekolik klempirsky popravku. Po zrale uvaze jsme dospeli k tomu, ze to nechame tak. Splatim golfa a Octa pujde pryc a bude nahrazena asi OIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Tomus nebyl určitě ja jsem videl stejnou rapidku jako tva u Avionu . Mela dokonce cerne paskove nalepky na dverech. Myslel jsem , Motaaa nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Octa je zrala na celolak a nekolik klempirsky popravku. Po zrale uvaze jsme dospeli k tomu, ze to nechame tak. Splatim golfa a Octa pujde pryc a bude nahrazena asi OIII. A na sraz budeš i tak jezdit Golfem,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 To uz bych si nedovolil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Nuffe ty jsi povinnenes mit Gólfiarz nebo Gulfiarz a ne nejake ostravske komando. Ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Ale i kdyby si přijel Octou na sraz tak si myslím,že ti jí nikdo nebude pomlouvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Tomus: Ha! To je napad. Ondro, tak uvidime priste v jakem budu rozmaru. I kdyz mi manzelka rikala, ze priste jedu Octou, to abych ji to aspon umyl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Však přijeď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Mýt to nemusís , já to letos ještě neprovozoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Tomus: Ha! To je napad. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 (editace) Józek , ja wczoraj zauważyłem że miałeś obsikane auto przez psa :D Vite nejaky pes z jozzove fabci se udelal stromycek a ji podlal :D Editováno: 6. Prosinec 2015, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Dobrze moi mili . Idę spać bo do pracy trzeba wstać dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Za mě moc malé, ale jinak pěkné. Když už, tak pořádně, jen se to potom blbě myje. Ale to už je dávná minulost. Mno moje auto to není ale mě se právě ta X6 přímo hnusí... X5 jiné kafíčko když už teda "Bajriše" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Uffff jsem se lekl jak jsem to zacal cist ze jste presedlali na bavoraky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Já spíš pořád čekám na fotky! Pawouku kde si? Ještě někdo tam fotil na zrcadlo tak šup šup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Asi nekde stoji na dé-jedničce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Ale prdlajs, nemám čas to zpracovávat. Fotky budou zítra, upnu to někam na ulož.to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Nakonec jsem to stihnul ještě teď. Takže ZDE sosejte, o heslo k rozbalení si piště SZ. Na konci jsou noční fotky ze soboty pro Bulletse, aby viděl, jak to fotí. Bylo to na režim "Noční scéna" a samospoušť. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Kurde já se nedočkám konečně mi Pawouk fotne auto a navíc kvůli mě udělá speciální snímky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Kluci, včera jsem zase dělal úpravu s ledkama v autě, víc TADY. A jen tak mimochodem, taky máte tento zvuk rádi? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 To by bylo fajn, když to nebude za milion Dokážeš i metrovou LED sufitku? Jen vtip, ale pokud máš možnost sehnat bílé LED do interiéru, bylo by fajn Led pásky jsou taky super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Vypadá to hezky, ovšem to by musely být tak schované, že v žádném případě nepůjdou vidět. Nerad mám na autě něco "navíc" co tam nepatří, co někde vyčnívá, nepasuje, a podobně. Ale uvažoval jsem o nich, jen najít vhodné místo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Však tak to mám udělané. Mam je v rapidu nalepené ze spoda držaku zadního plata. Takové ty plasty po bocích. Vlezou tam akorát 30 cm dlouhé a není nic vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Galvi: Já tento zvuk raději neprovozuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.