filippatrik Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Galvi: Tento zvuk sem slyšel naposled v září Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Fotky od Pawouka luxus jako vždy a konečně tam je i Scoutík! 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Fotky špicové.Ale cos nám to z Karlosem dal na kapoty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Fotky pěkné Teda ujdou Pawouku Dneska ráno v práci Ani jsme to nesnědli,zůstalo na zítra K tomu byly ještě kolena a kolega doma udil domácí klobásky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 ...Ale cos nám to z Karlosem dal na kapoty? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Nemyslí ty plastové kryty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Fotky perfektni a heslo nema chybu Jirko kdyz pipne hned jedu natankovat tak to vetsinou pipne jednou a pak neotravuje. Ondro dobra misa takove veci mam moc rad az jsem ted dostal sakra hlad Jsem tu radeji nemel chodit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 My si nakrájeli večer na mlsku domácí klobásku ze zvěřinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Ja jsem vecer rozkrajel cely plech zrovna dopecene pizzy. Joo to bych mohl jist porad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 aaa to ja zas pizzu nemusim. Jsem se toho kdysi nejak prejedl jak to tu zacali delat a od te doby uz to nejim. Fotky pizzy si tu davejte do aleluja to mi chute nikdy neudela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 Povíme si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 (editace) Fotky pizz do aleluja.... Hm tak tady foto z víkendu :D Editováno: 8. Prosinec 2015, autor: Galvi 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 No toto Musim doma pouzivat vuce uzenin. Dle vyse uvedenych fotek to mam dost slabe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 Dneska jsme byli za kulturou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 Co davali? Z tebe aby clovek ty informace tahal, kdyz to pises tak polovicate. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 Salam bych sezral a pizzu bych vyhodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Fotky pizz do aleluja.... Hm tak tady foto z víkendu :D dyk to říkám, pizzamaniak ané že né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Co davali? Z tebe aby clovek ty informace tahal, kdyz to pises tak polovicate. Ona se nenahrála fotka byli jsme na Chinaski 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 heeeej WERK Aréna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Motaaa: To je ta hala, kde se letos nebude hrát play-off? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 heeeej WERK Aréna Domácí aréna Motaaa: To je ta hala, kde se letos nebude hrát play-off? Do konce je ještě daleko ale když tak poslouchám ono kolegové z Ostravy jsou na tom stejně mizerně jen se o tom nemluví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 nic si z toho nedělejte, Komeťáci pod Hadamczykem také žádná sláva, byl jsem na nich teď v nedělu a bylo to zoufalé bruslení po ledě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Bullets: Tak Vítky jsou na tom stejně bídně, nebo možná ještě hůře jak Oceláři. Letošní sezóna se mi vůbec nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Ono celkově ty moravské a slezské kluby nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Ale kurňa nějak se mi začínají hromadit lístky na koncerty pro příští rok a to jsem moc nechodil nikdy. Hold nové haly a arény lákají různé interprety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.