Prosinec 7, 20159 r Fotky pěkné Teda ujdou Pawouku Dneska ráno v práci Ani jsme to nesnědli,zůstalo na zítra K tomu byly ještě kolena a kolega doma udil domácí klobásky
Prosinec 7, 20159 r Fotky perfektni a heslo nema chybu Jirko kdyz pipne hned jedu natankovat tak to vetsinou pipne jednou a pak neotravuje. Ondro dobra misa takove veci mam moc rad az jsem ted dostal sakra hlad Jsem tu radeji nemel chodit
Prosinec 7, 20159 r Ja jsem vecer rozkrajel cely plech zrovna dopecene pizzy. Joo to bych mohl jist porad.
Prosinec 7, 20159 r aaa to ja zas pizzu nemusim. Jsem se toho kdysi nejak prejedl jak to tu zacali delat a od te doby uz to nejim. Fotky pizzy si tu davejte do aleluja to mi chute nikdy neudela
Prosinec 8, 20159 r Fotky pizz do aleluja.... Hm tak tady foto z víkendu :D Upraveno Prosinec 8, 20159 r od Galvi
Prosinec 8, 20159 r No toto Musim doma pouzivat vuce uzenin. Dle vyse uvedenych fotek to mam dost slabe.
Prosinec 9, 20159 r Fotky pizz do aleluja.... Hm tak tady foto z víkendu :D dyk to říkám, pizzamaniak ané že né
Prosinec 9, 20159 r Co davali? Z tebe aby clovek ty informace tahal, kdyz to pises tak polovicate. Ona se nenahrála fotka byli jsme na Chinaski
Prosinec 9, 20159 r heeeej WERK Aréna Domácí aréna Motaaa: To je ta hala, kde se letos nebude hrát play-off? Do konce je ještě daleko ale když tak poslouchám ono kolegové z Ostravy jsou na tom stejně mizerně jen se o tom nemluví
Prosinec 9, 20159 r nic si z toho nedělejte, Komeťáci pod Hadamczykem také žádná sláva, byl jsem na nich teď v nedělu a bylo to zoufalé bruslení po ledě
Prosinec 9, 20159 r Bullets: Tak Vítky jsou na tom stejně bídně, nebo možná ještě hůře jak Oceláři. Letošní sezóna se mi vůbec nelíbí.
Prosinec 9, 20159 r Ale kurňa nějak se mi začínají hromadit lístky na koncerty pro příští rok a to jsem moc nechodil nikdy. Hold nové haly a arény lákají různé interprety
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.