Ondra16V Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 No já večeři neřeším bo mám v 7 sraz s kámošem v KFC Tak to dcera asi překvapila co? Co já? Teď jsem přijel z Alberta a jak už bývá zvykem tak na pokladně volali 2x storno-ale naštěstí na vedlejší No a borcovi předemnou co krájel na tom kráječi chleba tak se mu díky nepozornosti-bo si hrál s tím sáčkem-celý chleba rozpadl část na zem a zbytek rozházený po celém kráječi,neměl jsem škodolibou radost 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 (editace) Domaci vecere je domaci a ne KFC No jasne ze prekvapila uz loni neco naznacovala ale vcera uz to rekla na tvrdo Radost z nestesti druhych je nekdy dost usmevna tak se ti ani nedivim Editováno: 16. Prosinec 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Pro změnu musí být KFC :D Tak ta se toho nebála No právě Ale moc se mi nedařilo nesmát se 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 no ja bych se asi taky neudrzel, ale asi bych vytahl i fotak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 (editace) By nezachápal EDIT: Došlo k chybě Dosáhli jste maximální počet pozitivních hlasů za den Editováno: 16. Prosinec 2015, autor: Ondra16V 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Bych mu rekl ze sranda musi byt i kdyz nebude na chleba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 (editace) Koukám,že tady zase nikdo jiný nebude psát Patrik beztak maká,Jirka se válí na svahu,Jozzi si hraje s fazolem,Nuff opravuje kliku na Golfu a Malta s Pawoukem bo jsou starší dorostenci tak už se chystají do hajan EDIT: A teď do mě Editováno: 16. Prosinec 2015, autor: Ondra16V 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Ja vas jen tise pozoruji. Zrovna jsem dojedl prvni veceri, tak jsem nemel volne ruce. A na kliku seru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Jo tak A žádná fotka večeře nebude? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Ne, nudle s masovou smesi nejsou hodny tohot fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 My uz taky nazdobeno,Od so.byla tu malá neteř,tak aby se nenudila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Koukám,že tady zase nikdo jiný nebude psát Patrik beztak maká,Jirka se válí na svahu,Jozzi si hraje s fazolem,Nuff opravuje kliku na Golfu a Malta s Pawoukem bo jsou starší dorostenci tak už se chystají do hajan EDIT: A teď do mě Ondra skoro ted valím zrovna na nohejbal a jdu na noční ještě 3 noční a malej víkend a pak znova to víš room se sám nezaplatí...Jinač supr story FM>OVA dalnice dneska chlap předemnou kamen z jeho kola a tup...3 doliky v okně doufam, že se to nerozjede, jinač budou fakt supr vánoce. Už jsem stihl i autodružstvo říkali, že je to malé tak snad to bude ok. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 já ti dám do hajan ... zrovna jsem se vrátil z večeře, na kterou nás pozvala naše mladá, bo brala první výplatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Koukám,že tady zase nikdo jiný nebude psát Patrik beztak maká,Jirka se válí na svahu,Jozzi si hraje s fazolem,Nuff opravuje kliku na Golfu a Malta s Pawoukem bo jsou starší dorostenci tak už se chystají do hajan EDIT: A teď do mě tak evidentně Večerníček už skončil, takže jsi šel spát ty, bo už jsi se tu neukázal ... bo takto to má být, malé děti mají jít po Večerníčku spát 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Tak to ti neklapne bo jsem před chvíli přijel z KFC Foto jako důkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 No jak to vidim, tak si pujdu udelat druhou veceri. At nemam v kine hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Já od pondělka nestíhám vůbec nic dal jsem se na malování abychom měli první společné Vánoce s manželkou v "novém" Přecejenom tady bydlíme už 4 roky hlavně kuchyň si to fakt zaslouží... Jen tak mezi řečí od 14.12.2015 do 4.1.2016 mám DOVOLENOU bylo mi oznámeno že jí mám ještě strašně moc tak ani nemám chodit od pondělka do práce. Jo a včera byl supr den protože mi žena z práce donesla "dohodu o změnu k pracovní smlouvě" tak jsem jí hnedka pozval na večeři do Hong Kongské restaurace uf to jsem se rozepsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Tak to ti neklapne bo jsem před chvíli přijel z KFC Foto jako důkaz áááá ... váš koroner z Kentucky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 (editace) Tak to ti neklapne bo jsem před chvíli přijel z KFC Foto jako důkaz Se nedivím, že máš takovou postavu když jíš také blafy. Editováno: 17. Prosinec 2015, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Se nedivím, že máš takovou postavu když jíš také blafy. On teprve dostal občanku natož aby u měl ještě vařit proto se stravuje po Kfc atd. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 to dnes zas bude deň v robote a stromček som mojej povedal, že najskôr v piatok postavím...alebo potom až v pondelok. malé deti nemáme ešte, tak stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Takže už to mám za sebou. A dostal jsem RedBula jako dárek. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 No a jake to bylo? Ma to cenu jit do kina a nebo si pockat na DVD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.