nuff Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Asi jinej geng. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 co je na tom divného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Podívej se ještě jednou. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 jo ták zadní značka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 co říkáte na to cypa tam od vás http://www.novinky.cz/krimi/391129-petr-kramny-dostal-za-vrazdu-manzelky-a-dcery-28-let.html A Péťa Jak říkal Martin-30 let by znělo líp To že jsou změny na STK a značky na přání jsem věděl. Ale toto Sory, ale otočte si monitor. Jsem na mobilu a nejde mi to otočit Když jsme u těch SPZ tak jsem 1.1. viděl v Hlučíně na nějakém BMW espézetku,která už začínala 1TA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 1TA .... jednou to prijit muselo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Já jsem viděl už před Vánocema v Ostravě auto u Shoppinu a mělo 1TA hnedka jsem to říkal ženě že jdem měnit RZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Jsem to chtěl cvaknout,ale nešlo to Taky mě to napadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 co říkáte na to cypa tam od vás http://www.novinky.cz/krimi/391129-petr-kramny-dostal-za-vrazdu-manzelky-a-dcery-28-let.html Sere mně na tom to,že nemáme trest smrti. Baby za nevěru se dá zbavit mnoha způsoby. Ale i vlastní dceru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Za komančů by dostal provaz Jinak dnes jsem tady 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Jinak dnes jsem tady Závist já jsem momentálně doma v posteli nadopovaný práškama na čaji s medem a citronem a v 5h ráno hurá na šichtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 běž marodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Kabáti byli super, atmoška skvělá, lidí maximum, kosa velká ... jen ten výsledek nedopadl ... ale jinak zážitek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Tak k tomu mému ostřikovači... Byla to úplná hloupost, moje hloupost. V knížce se píše, že pozice 46 nebo tak nějak jsou Ostřikovače předního a zadního okna, páčky pod volantem. Pozic je tam asi 70, takže jsem to proletěl ve tmě ještě jednou a opět jsem ostřikovače našel jen tam, tak jsem usoudil že to je sdružené i pro páčky a kontroloval. No nebylo, pozice 22 jsou totiž opět ostřikovače předního a zadního okna Takže v servise jsem se cítil jako naprostý idiot... Ale rada pro všechny, letní směs má vyšší hustotu než zimní, pokud před zimou zbyde letní směs, vy dolijete zimní, auto stojí, směsi se oddělí, letní zůstane dole, v motorku, v noci příjde mráz, letní zamrzne, vy pod dojmem že máte zimní a že přece nemůže zamrznout pustíte ostřikovače a nic... Letní je totiž zamrzlá v motorku a jelikož přetížíte motorek, který se netočí, spálí vám to pojisku, konkrétně ve Fabii III je to pozice 22!!!! Né 46, ta je opravdu jen a pouze pro páčky pod volantem Takže před zimou se musí letní prostě vystříkat. Poučení? Stříkej, stříkej a stříkej, dokud nebudeš na dně, pak teprve dolij zimní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 A nebo pouzivej jen zimni 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Dělám tak celoročně a mám po starostech a problémech. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Taky tak v lete pouzivam ostrik uplne minimalne tak je to zbytecne po zime vystrikavat zimni a po lete zas letni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Ještě u Felicie šlo praktikovat vysátí obsahu nádržky hadičkou, u pozdějších modelů to již nejde. Tak co se s tím trápit a přemýšlet, co tam vlastně mám a kdy ji včas vyměnit. Navíc přínos letních směsí na rozpouštění hmyzu rozmáznutého na předním skle je více než diskutabilní - nikdy mi nepřišel nějaký zásadní rozdíl mezi letní a zimní směsí - "rozmatlají" to obě podobným způsobem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 U mě letní směs v zimě nehrozí protože ostřikuju hodně,navíc jsem háklivý na špinavé čelní okno Už i v práci jsou na prášky,že tak často ostřikuju Hold si budou muset zvyknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Dostalo mě "13ti členná rodina" http://www.novinky.cz/krimi/391339-pestounska-rodina-se-na-opavsku-priotravila-plynem.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 No jsou to pestouni a to je neco jako detsky domov ale v hezcim a lepsim kabate. Tak se nediv ze jich bylo 13. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Já jen,že mě pobavil ten titulek na Nově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Taky používám celoročně zimní směs. V létě mi nevadí fluskance od hmyzu takže téměř neodstřikuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 (editace) Tak k tomu mému ostřikovači... Byla to úplná hloupost, moje hloupost. V knížce se píše, že pozice 46 nebo tak nějak jsou Ostřikovače předního a zadního okna, páčky pod volantem. Pozic je tam asi 70, takže jsem to proletěl ve tmě ještě jednou a opět jsem ostřikovače našel jen tam, tak jsem usoudil že to je sdružené i pro páčky a kontroloval. No nebylo, pozice 22 jsou totiž opět ostřikovače předního a zadního okna Takže v servise jsem se cítil jako naprostý idiot... Ale rada pro všechny, letní směs má vyšší hustotu než zimní, pokud před zimou zbyde letní směs, vy dolijete zimní, auto stojí, směsi se oddělí, letní zůstane dole, v motorku, v noci příjde mráz, letní zamrzne, vy pod dojmem že máte zimní a že přece nemůže zamrznout pustíte ostřikovače a nic... Letní je totiž zamrzlá v motorku a jelikož přetížíte motorek, který se netočí, spálí vám to pojisku, konkrétně ve Fabii III je to pozice 22!!!! Né 46, ta je opravdu jen a pouze pro páčky pod volantem Takže před zimou se musí letní prostě vystříkat. Poučení? Stříkej, stříkej a stříkej, dokud nebudeš na dně, pak teprve dolij zimní Ja pouzivam v zime teho http://www.autoland.pl/produkty/#plyny-eksploatacyjne,zimowe-plyny-do-spryskiwaczy . Hlavne pouzivam obycejny smes k -20*C nebo -22*C. Ale kdyz mam led v nadobce to leju koncentrat k -60*C. V lete pouzivam teho http://www.autoland.pl/produkty/letni-plyn-do-spryskiwaczy-dh3Tq9 . Teho zbozi nemaji terminu v stylu "nejlepe pouzit pred" . Smes je stale dobry k pouziti. Ja nemam zadnych problemu Editováno: 10. leden 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 Tož ladny tvar kanystru, akorát do rezervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.