Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

to já stihnul včera akorát toto, jak jsme byli zrovna na D5 do Plzně, jet se na otočku podívat za naším malým ... Jožko, zrovna dnes jsem to říkali s manželkou, že tomu našemu budeme muset také nějaké takové auto pořídit :kol-47:

post-3505-0-24205400-1453056591_thumb.jp

Vloženo

Kluci potřebuji radu :D  :help:

Budu muset po 2,5letech opět kupovat noťas.

Nějaké doporučení? Přemýšlím nad Dell,Asusem nebo Lenovem.

Současný Acer vydržel klasicky záruku a už to začíná-problémy na levé straně při otevírání s plasty a s tím i spojený problém ho pustit.A to nepočítám výdrž baterky,už mi vydrží je asi 30 min. od plného nabití :D 

Dneska mě hned z rána naštvali v servisu s tím,že by oprava těch plastů vyšla na cca 1500-2000.A prý,že na to některé typy trpí-konkrétně můj prý často :D 

Někdo nějaké doporučení? :)  :kol-97:  :kol-49:

Vloženo

Lenovo mám 5 roků notes bez jediného problému naprostá spokojenost. Moje taky Lenovo notes ale levnější kolem 10ti tuším má ho taky nějakou dobu nechcu kecat jak dlouho a bez problému taky. Jinač mám od nich i tablet a mobil :D a moja taky mobila ještě. :D

Vloženo

Jo, jako mě ta značka oslovila samozdřejmě nemůžu nikomu tlačit svůj názor :)

Můj ntb: Lenovo G570

Můj mob: Lenovo A5000

Můj tablet: Lenovo TAB 2 A7-10F

Moji mob: Lenovo A328

Moji ntb: Lenovo G50

Jen pro zajímavost. :)

Vloženo

i já mám již 3 roky služební ntbk Lenovo a naprosto bez problémů, ale je fakt že v práci ho mám v dokovačce a valím přes klávesnici  a ext.monitor

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...