filippatrik Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Jůůů tu je to ale krásný. A těch příspěvku řešících nádraží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Ještě že tu jsou lidi co tady tvoří jako ty. Hele tak to víš více než já.... teď se tam staví z EU fondu nějaké stavby, ani sem si tu tabuli nepřečet. Možná to pak odradí to veliké množství skokanů pod vlak, co u nás máme. To zas o tech stavbach nic nevim a to jsem jel kolem předevčirem , skocim se kouknout a vezmu to hezky přes chotěbuz na kole , bo počasi je luxusni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 ... Jinač jak pozoruju tak na Slezsku mělo nějak moc lidí smaženku :-D a to sem tohle vlákno objevil až teď. může mi, (někomu, kdo žije na rozhraní třech krajů, Pardubického,Jihomoravského a Olomouckého), někdo popsat co to je v kraji Slezském ta smaženka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Hehe Malta .... to co všude jinde ... smaženka VIZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 To zas o tech stavbach nic nevim a to jsem jel kolem předevčirem , skocim se kouknout a vezmu to hezky přes chotěbuz na kole , bo počasi je luxusni Taky se chystám vytáhnout kolo :-) nejčastěji jezdím právě kolem trati směr Chotěbuz :-) se možná někdy potkáme :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Tam kolem koleji se jezdi baječně , ta cesta snad ještě pamatuje franca jozefa si pak vždycky skočim na pifko do stonavy do pezetki a valim z5 jo jinak dneska bude rizotko , deti zavelely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Hehe Malta .... to co všude jinde ... smaženka VIZ aha, to jsem ještě nejedl , buď si dám klasiku omeletu na chleba (většinou klasiku topinku), nebo si udělám vaječnou topinku a na to nahážu kde co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 jozzi sakra máš se stavit k nám do Dělnického domu :-) .... pravda že ta cesta pamatuje, kousek níž než odbočíš na Stonavu je ten lezecký mostek tak to jsou vlastně pozůstatky staré dráhy. a ta byla teda znatelně jinde. Jinač já se vždy stavuju do Justyny na Svijany no :-) Malta jasně, klasika je tež dobrá :-) sem vždycky viděl smaženky prodávat v kantýnách atd :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Jo fajne smaženky maj v kantyně ve verku , mam podezdřeni že jim to robi Gastro z Třinca . U Justyny to je kde ? jinak Dělničak znam gulašek špica ale pivo ni , to bych pak musel pod vlivem až do stonavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Jožko, jak to vypadá s járovkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 jozzi ZDE zezadu zespodu. Možná znáš no :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Korni to vyš že zanm , tam mam mezičas bo ten kopec z Těšína da zabrat Martine nijak , čekam na poštaka , už jsem naštvany bo přišly i věci obědnane později a jarovky furt nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 kuwa práca ... a krabicu na rádio už máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Ha cyklisti ze jsem sem vubec lezl jsem si vzpomnel ze musim nafotit jedno kolo a prodat , no nic pujdu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 kuwa práca ... a krabicu na rádio už máš? Krabicu mam , spi v ni kocur potvora .. pritom ty didoy cekam na dnech bo uz nejak dobu strasi na celnici Michale , tak dofukej tomu galusky a dojed , akurat si davam jedno fajne točene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 takovou dalku bych tam prijel az zitra bo mam v zvyku skoro v kazde hospode si dat jeden pullitr Ne to mam kolo po dceri bo uz je na neho velka tak ho chci strelit a koupit nove. Jen ho musim nekde oplachnout bo je takove nejake zaprasene A moja mi to nechce dovolit hodit do vany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Tak na takove to domaci myti mam šikovneho souseda z vapkou ... ale mam dojem žeby mě aji Gabka z kolem z vany hnala ?d to už dřiv by asi dovolila litaky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 No jako to nechapu vzdyt vana je na myti tak nevim co se jim na tom nelibi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 No pravě ,a když se ji pak nelibi že bude třeba špinava klidně ji muže umyt, branit ji v tom nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Poslušně hlasim že jsem tu , bo jak už jsme byli u te vany tak bylo šest plusminus par hodin a přišel čas na juniorove špa, (čte se to jako rochněni v černem čaji ) , maly mel takou žizen že mi to začal normalně chlastat, snad po tom tejinu bude v noci spat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 No pokud si tam i nacural tak to teda nevim 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 V lepším případě jen načůral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 No kdyz si tam curas tak hned tu vodu mas teplejsi , ale k piti moc ne Ale dite se napije snad od vseho tomu to je jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 No lepší načůrat než hodit bobek ale to už odbíháme kepke od tématu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.