Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jůůů tu je to ale krásný. :kol-24:  A těch příspěvku řešících nádraží. :kol-47:

• Autor

Ještě že tu jsou lidi co tady tvoří jako ty. Hele tak to víš více než já.... teď se tam staví z EU fondu nějaké stavby, ani sem si tu tabuli nepřečet. Možná to pak odradí to veliké množství skokanů pod vlak, co u nás máme.

To zas o tech stavbach nic nevim :D a to jsem jel kolem předevčirem :D , skocim se kouknout a vezmu to hezky přes chotěbuz na kole , bo počasi je luxusni :)

...

Jinač jak pozoruju tak na Slezsku mělo nějak moc lidí smaženku :-D a to sem tohle vlákno objevil až teď.

může mi, (někomu, kdo žije na rozhraní třech krajů, Pardubického,Jihomoravského a Olomouckého), někdo popsat co to je v kraji Slezském ta smaženka? :kol-32:

Hehe Malta .... to co všude jinde ... smaženka VIZ

To zas o tech stavbach nic nevim :D a to jsem jel kolem předevčirem :D , skocim se kouknout a vezmu to hezky přes chotěbuz na kole , bo počasi je luxusni :)

Taky se chystám vytáhnout kolo :-) nejčastěji jezdím právě kolem trati směr Chotěbuz :-) se možná někdy potkáme :-D

• Autor

Tam kolem koleji se jezdi baječně , ta cesta snad ještě pamatuje franca jozefa :D si pak vždycky skočim na pifko do stonavy do pezetki a valim z5 :)

jo jinak dneska bude rizotko , deti zavelely :)

Hehe Malta .... to co všude jinde ... smaženka VIZ

aha, to jsem ještě nejedl :kol-32: , buď si dám klasiku omeletu na chleba (většinou klasiku topinku), nebo si udělám vaječnou topinku a na to nahážu kde co :kol-28:

jozzi sakra máš se stavit k nám do Dělnického domu :-) ....  pravda že ta cesta pamatuje, kousek níž než odbočíš na Stonavu je ten lezecký mostek tak to jsou vlastně pozůstatky staré dráhy. a ta byla teda znatelně jinde. Jinač já se vždy stavuju do Justyny na Svijany no :-)

Malta jasně, klasika je tež dobrá :-) sem vždycky viděl smaženky prodávat v kantýnách atd :-)

• Autor

Jo fajne smaženky maj v kantyně ve verku , mam podezdřeni že jim to robi Gastro z Třinca . U Justyny to je kde ? jinak Dělničak znam gulašek špica ale pivo ni  , to bych pak musel pod vlivem až do stonavy :D 

jozzi ZDE zezadu zespodu. Možná znáš no :-)

• Autor

Korni to vyš že zanm , tam mam mezičas bo ten kopec z Těšína da zabrat :D

Martine nijak , čekam na poštaka , už jsem naštvany bo přišly i věci obědnane později a jarovky furt nikde :(

Ha cyklisti  ze jsem sem vubec lezl jsem si vzpomnel ze musim nafotit jedno kolo a prodat , no nic pujdu na to :D

• Autor

kuwa práca :kol-28:  ... a krabicu na rádio už máš? :kol-28:

Krabicu mam , spi v ni kocur potvora :D .. pritom ty didoy cekam na dnech bo uz nejak dobu strasi na celnici :D

Michale , tak dofukej tomu galusky a dojed , akurat si davam jedno fajne točene :)

:D takovou dalku bych tam prijel az zitra bo mam v zvyku skoro v kazde hospode si dat jeden pullitr :D Ne to mam kolo po dceri bo uz je na neho velka tak ho chci strelit a koupit nove. Jen ho musim nekde oplachnout bo je takove nejake zaprasene :) A moja mi to nechce dovolit hodit do vany :D

• Autor

Tak na takove to domaci myti mam šikovneho souseda z vapkou :D ... ale mam dojem žeby mě aji Gabka z kolem z vany hnala ?d to už dřiv by asi dovolila litaky :D

No jako to nechapu vzdyt vana je na myti tak nevim co se jim na tom nelibi :D

• Autor

No pravě ,a když se ji pak nelibi že bude třeba špinava klidně ji muže umyt, branit ji v tom nebudu :D

:D :D :kol-47:

• Autor

Poslušně hlasim že jsem tu , bo jak už jsme byli u te vany tak bylo šest plusminus par hodin a přišel čas na juniorove špa, (čte se to jako rochněni v černem čaji ) , maly mel takou žizen že mi to začal normalně chlastat, snad po tom tejinu bude v noci spat :D 

No pokud si tam i nacural tak to teda nevim :D

V lepším případě jen načůral :D 

No kdyz si tam curas tak hned tu vodu mas teplejsi , ale k piti moc ne :D Ale dite se napije snad od vseho tomu to je jedno :D

No lepší načůrat než hodit bobek :D ale to už odbíháme kepke od tématu :D 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.