ASPIRE Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Jojo od rana si uziva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 a my ho tady máme za pracanta 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Školka má výlet na jižní Moravu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Přesně tak Pawouku Nechci to tam plevelit Ondrovi v tematu ale jste vedle jak ta jedle bo on dnes radil zde http://www.aqualand-moravia.cz/kamery Ano ano,rochnil jsem se tam dneska celý den no nekecej, on si válel šunky na Pálavě? Pojedu okolo v pátek Nekecá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 kam to bude? Máme to takovou zpožděnou svatební cestu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Těch cest už bylo ale několik ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Nebylo co kecáš jen jsme byli v Tatrách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 včera, když jsem jel pro moju, když jim zrušili noční 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Ty ten tacháč snad přetáčíš směrem nahoru,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 nene a dnes se to krásně sešlo i při příjezdu do práce, jen jsem to nestihl ráno zaznamenat, tak až teď když jsem se s kolegou přesouval na parkál k jeho autu, aby mi půjčil autosedačku 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Ale co ta kontrolka motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 když není nastartováno svítí zcela běžně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Ale tobě svítí i když máš nastartováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 už ne tak často, bo co mám ten čínský bazmek tak to průběžně mobilem mažu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Ondra nedělej machry počkáme na tvoje zázračné rožnutí, už se ti to blíží. Jinak lidičky není moc času a bohužel nálady je na pokraji konce světa, copak se událo za dobu co sem zde nebyl , nezajímal se , zanedbával apod věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Ale ale :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 tak tak, ... však nádobka s aktivním uhlím na sebe nenechá dlouho čekat , kdo jednou přelil .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Nevím o čem mluvíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 najednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 dneska jsem rozhýbával zadní stěrač na fábuli ... už onehdá jsem si všímal, že je někdy jak zpomalený film, no dneska to gradovalo, že už cestu zpět ani nedokončil. Tak jsem večer pak sundal krytku, odšrouboval matku ... a nic, prostě jsem ho dolů nedal ani za boha. Tož WDéčko, odrezovač, jsem postupně aplikoval na osku a nechal motat při zvedlém stěrači, zkoušel jsem se na něj mrknout zevnitř, sundal plast pátých dveří, odšrouboval tři matky uchycení motorku a nic, šlo to celé i se stěračem dovnitř, teda co stěrač dovolil. Fakt netuším, jestli je to jak to bývalo třeba u Feldy na tisícihranu, prostě dolů jsem ho nedostal. Zkoušel jsem i decentně rukojetí šroubováku párkrát jebnout do osky, ale nic, raději jsem to dál nezkoušel, abych ještě nevysypal sklo. Na závěr jsem to ještě na osce prošplíchal silokonovým olejem a už zase lítá jak za mlada 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 K čemuž nám ten olej stačit nebude : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Hade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.