Březen 27, 20169 r Autor 1996 , puvodně atlanta edition, 1,4 50kw jede to jak drak , musel jsem se dneska projet
Březen 28, 20169 r přijela nám návštěva ... no nebylo je kam posadit, ... ale ti schopnější si místo našli
Březen 28, 20169 r No jak znam decka tak verim ze by si dokazal s nim pohrat Neda mu to co to tam vrci ta si najde nejakou vec co tam strcit A pozdeji rozebrat Jo decka maji rady takove skryse kdekoliv kde se muzou schovat
Březen 28, 20169 r Čaute,nedá mi to a musím se pochlubit. Tak jsem se zařadil mezi prarodiče. Narodila se nám vnučka Madlen, 49 cm,2940 g. Jsem dost marod, tak bych nerad broučka něčím nakazil. Těším se až ji budu moci pochovat ve vlastní náruči.
Březen 29, 20169 r Díky za gratulace. Rýmečka nebyla,ale střevní viróza. Nestačili nakupovat toaleťák. Už jsem ready. V neděli to jdeme zapít.
Březen 30, 20169 r Mám na prodej ještě jednu sadu plecháču 5x100 , 14´´ Rovné,nepoškozené.Cenu za sadu bych si představoval 1500,- ,při rychlém jednání sleva.Osobní předání-Ostrava a okolí,případně zašlu dobírkou.
Březen 31, 20169 r a z čeho ten strach? ... alespoň si můžu říci, že mi spolehlivě odsloužila léta a kilometry ... a ťuk, ťuk, musím říci že i s minimálními náklady
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.