Woody Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Po přestěhování do cílové destinace 0 Nádhera, mě to pěstuje tatik, ale letos se mu nějak nedaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Musí ještě měsíc počkat půjdou už rovnou do květináčů na balkóně. Jsou to různé druhy proto i ta rozdílná výška (vysety ve stejný den) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Jak to tu vidím, tak mám několik možností buď začnu něco pěstovat nebo kuchtit , páč se mezi vás vůbec nemůžu mísit Nemusíš nic pěstovat ani kuchtit, stačí jezdit po návštěvách 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Nemusíš nic pěstovat ani kuchtit, stačí jezdit po návštěvách To je fakt. a vyjde to asi i levněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Abych nezahálel dnešní svačinka na noční. Vepřové kolínko ve vlastní štávě, vlastní výroba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Ou , provokatere , k tomujsem se ještě nedopracoval Ohledně papriky mam dva zdroje : Jednu obědnavam z rojikovokořeni.cz , ta je ASTA 140 a zbytek beru od Koreni-koruna.cz , s tim že tam se stavim přimo na prodejnu, oblibil jsem si od nich kombinaci citronove kury a pepre, vyborny mix na grilovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 (editace) Já beru asta 200 za 181,- za 0,5 kg Editováno: 30. Březen 2015, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 jakou gramaž a kde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Tak zase odskočím od rostlinek http://novaplus.nova.cz/porad/levne-a-chutne/video/4778-levne-a-chutne-buhuminske-kulicky/?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_content=fbnova&utm_campaign=novacz Včerejší Bohumínské gule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 JInak určitě mi budou nějaké rostlinky nadbývat ne že bych to dělal kvůli výdělku ale spíš kdyby náhodou semínka nevyklíčila... Co se týče Decathlonu tak se zmenšil kvůli Ikey má moc drahý nájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Bullets: nebyl si dneska náhodou v podvečer eReSem ve Staráku u nemocnice? Nebo to byla jen shoda aut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Bullets: Jak kvůli Ikei?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Ondra16V: Nene spinká pěkně doma JayKay: Ikea si diktuje velký nájem za dané prostory tak to hold museli o cca třetinu skrouhnout... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Tak to byla ségra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 To jako ikea vlastni cely ten avion ? Jinak mi to jako hlava nebere ikea je za cestou a co ma spolecne s tim prostorem kde je decathlon a ty dalsi obchody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Jj, Ikea je majtelem celych tech prostor jak za castou tak pred, snad jen kauf a obicko maji svoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 (editace) Tak co chlapi bude sněžit? Teď sem zrovna přezul auto. Editováno: 31. Březen 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Poslušně hlásím Sázava u Prahy, chumelí a to fest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 jsem věděl, že se nemám s letňákama unáhlovat ... bo tu už je bílo na poli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 A to by mě zajímalo co nás čeká zítra, když začíná ten apríl Ale tak kroupy byly včera, pak bylo na triko s krátkým rukávem a teď toto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 No sakra jak to ted ctu na netu a zitra mam jet do servisu na vymenu tak to asi zrusim Tady jeste nic zatim neprislo. Sucho a zatazeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 (editace) Vsetínsko. Chumelenice jako prase. Chumelí se chumelí padá snížek bílý...já ještě nepřezul a dobře sem udělal. Editováno: 31. Březen 2015, autor: agent007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Tak jsem to radeji zrusil. Zavolal jsem a jen rekl jasne uz nejste prvni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 pohled od nás z firmy. Jinak už mi volala i moja, jestli tam má na rumíkovi ještě zimáky (má jet na odpolední) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 No stane se a ráno v 6 bylo tak krásně FM zatím vichr sem tam kapka deště ale bez sněhu. Při nejhorším zvolím MHD na šichtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.