Malta Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 moc nám nevoní ... nejdřív jsem myslel, že je moja rozmlsaná, ale když jsem po nějaké době sedl do rooma z mojí višňové fabči, tak jsem jí musel dát za pravdu, že to není úplně ono, prostě nám to nešmakuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 ananas jste někdo nezkoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Vidíš,mě třeba medvídci voní Hmm ananas jsem měl naposledy v úterý společně s kokosem,vodou a ledem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 ti je pošlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Pošli posly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Ondro máš pro mě ještě tu višeň? Nebo jsi to střelil s příplatkem jinému "chudákovi"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 pro Bullets ... v reakci na jeho příspěvek v Ondrově vlákně ohledně malého HP PC ... a jak je to se vstupy a výstupy ... viděl jsem 2x USB, mic a sluchátka ... a co je zezadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Jsou různé varianty které se liší procesorem, pamětí, vstupy atd. Např. tenhle by měl přijít mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 pěkné, co ta sranda stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Cena se zase odráží od modelu a co vše tam je ale já mám procák Core i3, 8GB RAM, 500GB HDD a W10 za cenovku cca 7tis. chtěl jsem domů něco co prostě zapnu jak dojdu z práce a vypnu až jdeme spát (mezitím se budou provádět různé práce ). Žádná super střela to být nemusela protože náročné CAD programy a podobné blbiny bych stejně ladil jen přes noťas. Podobnou konfiguraci mám ve firemním noťasu od HP a šlape hezky takže jsem +/- věděl do čeho jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 hm, zajímavé ... a jak je to velké ve skutečnosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Ondro máš pro mě ještě tu višeň? Nebo jsi to střelil s příplatkem jinému "chudákovi"? Ta tvoje višeň voní momentálně u mě v autě bo si nedorazil na sraz Ale pokud budeš chtít tak se ti pro ní stavím tady k nám a předám ti fungl novou višeň v Sedlišti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 To je Joziho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 To spíš Ijelena nebo jak se jmenoval, Jozzi má vkus narozdíl od tohoto tunera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Šílenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Někdo dal ale te Fabce zabrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Tak tam chybí eště dřevěné obložení a je to cuul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 brutalita, majitel je zralý na Doc.Chocholouška 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 Humus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 :kol-128: ...hustokrutý... kol9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 (editace) Tato fabča musi být hodně rezava, proto majítel ji polepil . Podle mě a teho majítelu fabča a rezava felča je jedno . V polsku na takové vozidlo řikame : Wiejski tuning (obecký tuning) a každy se z tohoto směji . majítel může být z Prahy nebo ze Sosnowca :D . Editováno: 24. Květen 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Červen 2016 Sdílet Vloženo 4. Červen 2016 min.sobotu jsem si udělali menší výlet po východní Moravě, zavzpomínat na školní časy, jak se "bruslilo" v papučích po zámeckých parketách a s mojou na staré časy, kdy jsme ještě randili v zahradách Buchlovického zámku ... byli jsme v zahradě mockrát, ale na zámku ještě né, tož jsme to museli napravit ... tak malá ochutnávka pak jsme to protáhli na Zlín, Vizovice, Vsetín, Valašskou Polanku (mrknout se na jednu roubenku, která kdysi patřila do rodiny), zpět na Zlín se zastávkou v Luhačovicích na oplatek a kafe a pak zpět přes Brno domů ... taková 460km okružní jízda ... moja byla spokojená a vo to šlo, ne 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Červen 2016 Sdílet Vloženo 4. Červen 2016 My mame novy prirastok A vestickq podla "novej" vyhlasky Len musim preverit velkost, lebo sa mi zda mala... -- Z mobilu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Červen 2016 Sdílet Vloženo 4. Červen 2016 zavzpomínat na školní časy Tak to už je asi hodně dávno,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.