Galvi Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Tak tady už se pracuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Já už pomalu zvedám kotvy a pojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Jo tak to spíš by si měl vytahovat sněžnice Se mnou malem rano seklo, vylezu si ven a tady všude bílo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Já už pracuji od 5,00 Foto před: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 dojebaný Apríl ... druhé foto je, když jsem na 10min zastavil u doktorky, poté co jsem odjel od baráku s úplně očištěným autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 ... a nejvíc mě pak dojali na Impulsu, když četli SMSky posluchačů, jak kde je a když četli ".... posluchač Petr z moravskoslezské Ostravy hlásí slunečno 2°C" to by se pak jeden picl ... tak teď fakt nevím, jestli si i on nedělal opožděného apríla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 (editace) Havířov 3.5°C sucho a zataženo ⛅ si to tam nechte v Čechách . A jinak příští středu už konečně můžu jít darovat krev Editováno: 2. Duben 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 pozor pozor , sice mám Éčko na registračce, co že mě pravda řadí do pardubického kraje , ovšem jsem na samém jeho chvostu, značku jihomoravského kraje mám 200m od baráku a tuším do třech km se dostanu i do olomouckého kraje, takže je to takové území nikoho, takže duchem rozhodně Moravák a koneckonců do Pardubek to mám 120km, do Brna 55km . Jinak včera mi přišli z transfúzky výsledky (mám nějaké hraniční hodnoty na srážlivosti), tak konečně mohu také vyrazit a dost možná, že to zrealizuji také next week Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 No vida tak to můžeš i k nám na sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 ... ale před příjezdem si přelep značku co ,bo to bude co za cypa sem přijelo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 ... ale před příjezdem si přelep značku co ,bo to bude co za cypa sem přijelo Nic neprelepuj, u nas je vitan kazdy 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Já už pracuji od 5,00 [emoji14]alec: Foto před: Klobasky? Smutne koukam. Slina tece, horcice a kren pripraveny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 (editace) Však k nám tu jezdí Pražák a Olomoučák a né jen T(éčka) . Editováno: 2. Duben 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Klobasky? Smutne koukam. Slina tece, horcice a kren pripraveny Jj jedna onlinovka Pokud dojedu na sraz tak vemu vzorek 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 To je jako tedka cerstve v uzaku? Ve tri jedu za Marjem do Karvine, mam nutkani se stavit i za Tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 no vypadají luxusně , dal by sem si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 A je jej raději půjdu do rachoty, bo kdo se má na to koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Šmarjá, já to říkám furt, že by se měly fotky se žrádlem na foru zakázat. Ufff... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Jozzi už jsou venku. Jedu pryč a budu doma až večer. Nečteš SZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Tak hotovo, poslední zastávka před mrazákem. Hlady neumřem 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 to je normální týrání, to nám nemůžeš dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 nic asi ukončím členství kdo se má furt na to žrádlo dívat Však k nám tu jezdí Pražák a Olomoučák a né jen T(éčka) . A co Libor ten je někde z Chebu ne ? Havířov 3.5°C sucho a zataženo ⛅ si to tam nechte v Čechách Místek 5,5 °C vlhko a chcanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Ať žije aprííííl - Karviná 15.50 h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 (editace) Frýdek-Místek / Místek 17:18h 3,5°C leze nahoru před hodinou tu bylo jen 0,5°C Během 3h chcalo, sněžilo skoro mrzlo a svitilo slunko. :/ Co to má být ? Editováno: 2. Duben 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Krásně nafujalo pánové :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.