Září 17, 20168 r Proč o strach? Je to přece Fabia jako jiná. Nebo myslíš, že se mu rozpadne ten motůrek?
Září 17, 20168 r Motůrek , motůrkem , ale velké brzdeni nebo velké zrychleni - to už je mirně Velké brzdeni z 200 km/h k 0 km/h na seriových kotoučech a deskach = brzdy k opravy (kotouče a desky) On tam měl trošku min tak by minimalně desek zůstalo ale a takhle by bylo špatně Když mu vyjde nějaká ženska babička to nevybrzdi vůbec Upraveno Září 17, 20168 r od TOMUS
Září 17, 20168 r Na dálnici babička? Asi nee. A kotouče to hravě vydrží, s FI jsem jel i přes 200. To jsou poplašné zprávy.
Září 17, 20168 r kombík sedí docela dobře a nebyl důvod brzdit, šlo přece o to dosáhnout maximálku ... z rooma jsem ve stejném místě více jak 165 nevyždímal a to jsem jel sám, teď jsme jeli ve fábuli tři
Září 17, 20168 r Viš Pawouku, lidé mají různé divné napady . Na konec brzdeni v jakovem stavu budou desky, když brzdiš z 200 k 0 km/h?
Září 17, 20168 r před 4 minutami, TOMUS napsal: Viš Pawouku, lidé mají různé divné napady . Na konec brzdeni v jakovem stavu budou desky, když brzdiš z 200 k 0 km/h? V úplně normálním - jsou na to dělané.
Září 17, 20168 r Nesmysl, vždy jsem měl na autech originální brzdy a brzdil i z hodně vysokých rychlostí a nikdy jsem neměl žádný problém. Maximálně trochu smradu a možná i špinavá kola, to bylo všechno.
Září 17, 20168 r před 17 minutami, TOMUS napsal: Malto ale roomik ma jinou areodynamiku (opor vzduchu) já vím, jak by řekl Ondra, je to dodávka
Září 17, 20168 r Pawouku, vidim , že kdy brzdy dělaji v PL to vlastnosti a kvalita je lepši . Tady mam na mysli TRW Upraveno Září 17, 20168 r od TOMUS
Září 17, 20168 r Room to je jiné auto . Na nové roomsterky vůbec neni akci . Snad pomalu se vyroba se konči
Září 18, 20168 r o Q .. ale jsem k zadu . Ja myslel že ona je stale vyrabena Upraveno Září 18, 20168 r od TOMUS
Září 18, 20168 r Před hodinou, TOMUS napsal: o Q .. ale jsem k zadu . Ja myslel že ona je stale vyrabena koncern rozhodl že segment MPV už netáhne, že je potřeba se vrhnout na SUV
Září 18, 20168 r tež tu teď nebyvám bo dřu jak pi*a od Stařiča Jinak ja z roomu vyždímal 195km/h tachometrových a s bržením sem žádný problém neměl. ale to víš TURBO
Září 19, 20168 r Marťas,tobě ty kiláky skáčou Co ta kontrolka motoru,co? Jinak Ti to oproti mě točí nějak moc,já při 200km/h točím lehoučce přes 5500ot./min. tzn. jsem na doraz v omezovači
Září 19, 20168 r njn, to víš, jeden týden přibude ježděním do práce 500km, druhý týden "jen" 200 (to když jezdí kolega), do toho nějaký výlet na hokej ... co máš pořád s tou kontrolkou ... svítí kvůli EGR, ketrý je zaslepený, nový už kupovat nebudu, STK mám a já vím proč svítí, ... víc mě netrápí tak oproti roomovi to nic není, tam to točí ještě více
Září 19, 20168 r tento měsíc a zač. příštího si docela zajezdí ... v sobotu opět Plzeň pro mladého na prázdniny, začátkem října to bude Praha, pak tuším někdy v listopadu opět Praha na hokej ... je to auto, tak prostě musí jezdit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.