Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Motůrek , motůrkem , ale velké brzdeni nebo velké zrychleni - to už je mirně :(

Velké brzdeni z 200 km/h k 0 km/h na seriových kotoučech a deskach = brzdy k opravy (kotouče a desky) :)

On tam měl trošku min tak by minimalně desek zůstalo ale  a takhle by bylo špatně :(

Když mu vyjde nějaká ženska babička to nevybrzdi vůbec :(

Editováno: , autor: TOMUS
Vloženo

kombík sedí docela dobře a nebyl důvod brzdit, šlo přece o to dosáhnout maximálku :D ... z rooma jsem ve stejném místě více jak 165 nevyždímal a to jsem jel sám, teď jsme jeli ve fábuli tři

Vloženo
před 4 minutami, TOMUS napsal:

Viš Pawouku, lidé mají různé divné napady :D  .

Na konec brzdeni v jakovem stavu budou desky, když brzdiš z 200 k 0 km/h? :)

V úplně normálním - jsou na to dělané.

Vloženo

Nesmysl, vždy jsem měl na autech originální brzdy a brzdil i z hodně vysokých rychlostí a nikdy jsem neměl žádný problém. Maximálně trochu smradu a možná i špinavá kola, to bylo všechno.

Vloženo
Před hodinou, TOMUS napsal:

o Q .. :D  ale jsem k zadu :( . Ja myslel že ona je stale vyrabena :)

koncern rozhodl že segment MPV už netáhne, že je potřeba se vrhnout na SUV

Vloženo

Marťas,tobě ty kiláky skáčou :D 

Co ta kontrolka motoru,co? :p 

Jinak Ti to oproti mě točí nějak moc,já při 200km/h točím lehoučce přes 5500ot./min. tzn. jsem na doraz v omezovači :D 

Vloženo

njn, to víš, jeden týden přibude ježděním do práce 500km, druhý týden "jen" 200 (to když jezdí kolega), do toho nějaký výlet na hokej ...

co máš pořád s tou kontrolkou :D ... svítí kvůli EGR, ketrý je zaslepený, nový už kupovat nebudu, STK mám a já vím proč svítí, ... víc mě netrápí :p

tak oproti roomovi to nic není, tam to točí ještě více

Vloženo

tento měsíc a zač. příštího si docela zajezdí ... v sobotu opět Plzeň pro mladého na prázdniny, začátkem října to bude Praha, pak tuším někdy v listopadu opět Praha na hokej ... je to auto, tak prostě musí jezdit :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...