Pawouk Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 Proč o strach? Je to přece Fabia jako jiná. Nebo myslíš, že se mu rozpadne ten motůrek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 (editace) Motůrek , motůrkem , ale velké brzdeni nebo velké zrychleni - to už je mirně Velké brzdeni z 200 km/h k 0 km/h na seriových kotoučech a deskach = brzdy k opravy (kotouče a desky) On tam měl trošku min tak by minimalně desek zůstalo ale a takhle by bylo špatně Když mu vyjde nějaká ženska babička to nevybrzdi vůbec Editováno: 17. Září 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 Na dálnici babička? Asi nee. A kotouče to hravě vydrží, s FI jsem jel i přes 200. To jsou poplašné zprávy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 kombík sedí docela dobře a nebyl důvod brzdit, šlo přece o to dosáhnout maximálku ... z rooma jsem ve stejném místě více jak 165 nevyždímal a to jsem jel sám, teď jsme jeli ve fábuli tři 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 Viš Pawouku, lidé mají různé divné napady . Na konec brzdeni v jakovem stavu budou desky, když brzdiš z 200 k 0 km/h? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 Malto ale roomik ma jinou areodynamiku (opor vzduchu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 před 4 minutami, TOMUS napsal: Viš Pawouku, lidé mají různé divné napady . Na konec brzdeni v jakovem stavu budou desky, když brzdiš z 200 k 0 km/h? V úplně normálním - jsou na to dělané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 Rozumim , že řikaš o Brembo sport nebo něco takového Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 Nesmysl, vždy jsem měl na autech originální brzdy a brzdil i z hodně vysokých rychlostí a nikdy jsem neměl žádný problém. Maximálně trochu smradu a možná i špinavá kola, to bylo všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 před 17 minutami, TOMUS napsal: Malto ale roomik ma jinou areodynamiku (opor vzduchu) já vím, jak by řekl Ondra, je to dodávka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 (editace) Pawouku, vidim , že kdy brzdy dělaji v PL to vlastnosti a kvalita je lepši . Tady mam na mysli TRW Editováno: 17. Září 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 ... a další faktor je, že room má kratší převodovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 Room to je jiné auto . Na nové roomsterky vůbec neni akci . Snad pomalu se vyroba se konči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 Tomus, už zkončila, bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 17 godzin temu, Malta napisał: Tomus, už zkončila, bohužel Kdy se skončila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 30.4.2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 (editace) o Q .. ale jsem k zadu . Ja myslel že ona je stale vyrabena Editováno: 18. Září 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 Není, v Polsku se měl vyrábět nástupce, ale koncern to na poslední chvíli zarazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 Aha , rozumim. Bo byly nějaké fotky nastupce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 Před hodinou, TOMUS napsal: o Q .. ale jsem k zadu . Ja myslel že ona je stale vyrabena koncern rozhodl že segment MPV už netáhne, že je potřeba se vrhnout na SUV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 tež tu teď nebyvám bo dřu jak pi*a od Stařiča Jinak ja z roomu vyždímal 195km/h tachometrových a s bržením sem žádný problém neměl. ale to víš TURBO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 njn, tsi-čko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Marťas,tobě ty kiláky skáčou Co ta kontrolka motoru,co? Jinak Ti to oproti mě točí nějak moc,já při 200km/h točím lehoučce přes 5500ot./min. tzn. jsem na doraz v omezovači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 njn, to víš, jeden týden přibude ježděním do práce 500km, druhý týden "jen" 200 (to když jezdí kolega), do toho nějaký výlet na hokej ... co máš pořád s tou kontrolkou ... svítí kvůli EGR, ketrý je zaslepený, nový už kupovat nebudu, STK mám a já vím proč svítí, ... víc mě netrápí tak oproti roomovi to nic není, tam to točí ještě více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 tento měsíc a zač. příštího si docela zajezdí ... v sobotu opět Plzeň pro mladého na prázdniny, začátkem října to bude Praha, pak tuším někdy v listopadu opět Praha na hokej ... je to auto, tak prostě musí jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.