Listopad 9, 20168 r Na minulé sraze jsme řešili kdo dělá bycikly co prodává škodovka pod svou značkou. Dneska jsem byl na salonu a je to Superior
Listopad 15, 20168 r 4 kola jsou 4 kola PS: nenávidím cyklisty Upraveno Listopad 15, 20168 r od Ondra16V
Listopad 15, 20168 r před 21 hodinami, Malta napsal: Jozzi tě možná nechá aj svést jako ochutnávku Tam už budou vytahaný péra,nebude to vončo.
Listopad 15, 20168 r 1 minutę temu, Karlos 61 napisał: Tam už budou vytahaný péra,nebude to vončo. Pozvu na navštěvu Józka na vysilač . On se tam bude hrat v golfa . Bude mit spouta mist k hrani . Zima ? - nevadi
Listopad 15, 20168 r 58 minut temu, Ondra16V napisał: 4 kola jsou 4 kola PS: nenávidím cyklisty Ja už jsem viděl co Ty Ondro dělaš pro cyklisti . To chovani vůbec neni slušné . Upraveno Listopad 15, 20168 r od TOMUS
Listopad 15, 20168 r Cyklisti jsou zlo Neříkám,že všichni....ale většina ideální jak ty kurvy jedou vedle sebe nebo někde,kde je nejde předjet v náklaďáku Potom si užívám jak ho už vidím v zrcátku a točím pomalu volantem doprava Posledně byl kolega taky tak z jednoho vytočený,že ho pak natlačil až do trávy V kopcu jel tak od kraje,že ho se soupravou nemohl předjet (od Partyzána nahoru směr Rychvald) Jo a pak vcelku pomáhají i ostřikovače,ideálně zimní směs To zase bude blbých keců na mě
Listopad 15, 20168 r 2 godziny temu, Ondra16V napisał: Cyklisti jsou zlo Neříkám,že všichni....ale většina ideální jak ty kurvy jedou vedle sebe nebo někde,kde je nejde předjet v náklaďáku Potom si užívám jak ho už vidím v zrcátku a točím pomalu volantem doprava Posledně byl kolega taky tak z jednoho vytočený,že ho pak natlačil až do trávy V kopcu jel tak od kraje,že ho se soupravou nemohl předjet (od Partyzána nahoru směr Rychvald) Jo a pak vcelku pomáhají i ostřikovače,ideálně zimní směs To zase bude blbých keců na mě Ondro , musiš pamatovat že v polsku můžeme jezdit vedle sebe na kole . Pravo takhle řika. Ja vim , že nekteři se chovaji jako polaci . Za zimni směs snad můžeš dosta pokutu, že ? Ja vim, že máš takovou vlastnost jako polaci - plyn v země a přes vesnice 140km/h a vice. Jede kral silnic . Stači troubit Oni se pojedou na chodnik a Ty máš celou cestu pro sebe 2 godziny temu, Malta napisał: Ondro, Ondro, kdy ty z toho vyrosteš Malto , On nikdy z teho nevyrotsně . Sam dokonce napsal
Listopad 23, 20168 r před 2 hodinami, filippatrik napsal: Ondra co to máš Lízu ? nebo Tatru ? Dneska jsem jezdil Tatrou,zítra Daf co bude mít 510koníků
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.