Malta Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 čím su starší tím su línější , ale zase, chcu se ohřát a to s nadcházející zimou jaksi nešlo dohromady, tož jsem se na to vrhl ... a taky konečně po dlouhé době volný víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Co je volný víkend ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 to nemůžeš znát Jožko , to je taková hrozná věc, kdy nevíš co dělat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 To mám každé úterý , říkám tomů porada 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 dnes na návštěvě 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Taky uz bych si mohl zajit letos na hokej jeste jsem to nejak nestihl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 nakonec to bohužel nedopadlo , ale aspoň jsem cestou zpět řádně provětral všechny tři hrnky Anděly ... opět ve vyrovnaném traťovém rekordu 2h 17min trasou mimo dálnice ... a pokud vzpomenu, hodím ještě něco z kamery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 V 11/26/2016 at 18:26, Malta napsal: tak dnes jsem se konečně dokopal k tomu, abych konečně vyměnil již na jaře zakoupený termostat ... co se ochladilo, tak mi při každém klesání na prvních 20km pořád padala ručička teploměru, což se u haťapek děje když je mínus 10 a více (než se to pořádně prohřeje delší jízdou), ale ne u teplot 5-10°C nad nulou. Jo, to mi povídej. Měnil jsem ho nedávno a byl to boj. V zimě raději ani tu teplotu neukazoval... příjemná změna, když v dnešních mrazech po 15 minutách v autě vidím, že je konečně zahřáto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 jj, já to také včera ocenil, když jsem vyrážel v 21:35 z Černého Mostu v Praze a při -5°C bylo v autě po chvilce teplo a nakonec jsem musel po 20 min svižné jízdy stáhnout topení pod půlku, bo tam bylo jak v sauně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Ono to je relativně v pohodě za předpokladu, že jedeš rychle a máš vysoké otáčky. Pak se to zahřeje mnohem rychleji... nejhorší je, že mám nyní po cestě do práce v prvních pěti kilometrech více než pět semaforů. A pokud chytneš červenou vlnu, už se toho nezbavíš. V autě se třeseš jako ratlík, auto se třese jako ratlík a vypadávají Ti všechny zuby. Včetně těch v převodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Ještě,že mi termostat funguje a parkuju v garáži 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Pozor venku snězí Mimo to, že začínaj retardované statusy na FB sněžíííí juhuuu se na dálnici mezi FM a OV plíží lidi v pravým pruhu zázračných 60-70km/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 před 11 hodinami, Malta napsal: ... a pokud vzpomenu, hodím ještě něco z kamery jak jsem slíbil ... ta dodávka co mě předjížděla, byla pohřební služba ... co jsem netušil, že S nebožtíkem nebo PRO nebožtíka se tak pospíchá, jsem myslel, že tam už se na nějakou minutu nehraje 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 U nas taky Patriku Přijel jsem z prace domu. Byl jsem domu kolem 20 minut. Když jsem vratil fabci jsem nepoznal. Byla cela bila v sněhu. Nezebral jsem celého sněho , jakhle už měl spousta nového Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Malta- asi spěchal Jinak u nás sype od 5ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 U nas od 15:45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 spěchal, abych se dostal rozumně do betle, bo jsem ráno musel zase do práce a když jseš ještě po půl desáté večer v Praze, tak se tomu musí šlápnout, obzvláště když se kvůli známce nedá jet po dálnici a musíš po okrskách tak u nás začalo posněžovat až o šesté večerní, ale teď zrovna přestalo ... asi se to všechno vysypalo u vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Jen si to tam nechte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Tak u nás už je nad nulou Teď jsem byl venku a je vidět,že ten sníh taje Jen tak dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Ten Malta na bilem koni si neda pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 to už je mimo mé kompetence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Kecáš. Můžeš za to Ty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 nene, mým úkolem je obstarat jedenáctého, letos to bylo desátého, takže splněno a dál už to jde mimo mě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 ... tak, moje další úspěšná tisícovka s mojí veteránkou 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.