Únor 21, 20178 r loni na podzim jsem dělal maximálku a dle gps 172 , takže na to že měl tehdy motor přes 340t km jede ještě moc dobře
Únor 21, 20178 r před 3 hodinami, TOMUS napsal: Motor máš top stavu, nebo po nějaké hlavni opravě? vše původní, včetně spojky (kromě ekokurvítka EGR, to jsem po několika výměnách už vzdal)
Únor 22, 20178 r 15 godzin temu, Malta napisał: vše původní, včetně spojky (kromě ekokurvítka EGR, to jsem po několika výměnách už vzdal) Máš top stav
Únor 22, 20178 r Být tebou,tak si jí nechám "Dojezdil" bych jí úplně Ale každopádně se s ní musíš tady aspoň jednou ukázat Ale asi přesuneme debatu do Jizby
Únor 22, 20178 r Jasan Ale vsadím se,že jak si jí kupoval tak si sám nevěřil,že to tolik najede Nebo?
Únor 22, 20178 r to ne , to jsem to zrovna dnes vzpomínal LPG servisákovi, jak mi říkal že tyto motory budou ve 150t km po smrti ... takže už vlastně víc jak jednou přesluhuji
Únor 23, 20178 r 11 godzin temu, Ondra16V napisał: Asi si trefil dobrý kousek Žena nebo tchyně Maltovi vybrala tento vůz
Únor 26, 20178 r Maji zpusob na rychlost V rakousku fot'aky jsou dokoce v smětnikech. Tam maji dirku na optiku a dělaji fotky řidičum co jedou rychlé .
Únor 27, 20178 r malto, to prvni video, presne pro tebe DDD https://www.stream.cz/mistri-volantu/10016136-zapomnels-na-rucni-brzdu-tuhle-cisternu-uz-nezastavis
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.