Bramburek1 Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Micurin nepřijede. Jedeme na predvadecku Škodovky od Hellera do HeiParku. Rozhodnuto na poslední chvíli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Ok To jsou čisla pizzů z menu. Stejně jak je v Sedliště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Mičurin stihneš to oba Veřim v to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 před 40 minutami, Bramburek1 napsal: Micurin nepřijede. Jedeme na predvadecku Škodovky od Hellera do HeiParku. Rozhodnuto na poslední chvíli Tak jak teda?Mam jet sam nebo co?Dneska mi psal jestli jedeme,psal jsem mu,ze jo.Tak se kurde domluvte nebo napiste.Celou dobu domluveny sraz,ze pojedeme a pak napises,ze jedete na predvadecku.Trochu blbe,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Hellera ma otevřeného v ponědli taky . V ponědli může jet Ondra přijet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Ve 13h odjíždím z domu,budu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bramburek1 Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 26 minutes ago, Ondra16V said: Tak jak teda?Mam jet sam nebo co?Dneska mi psal jestli jedeme,psal jsem mu,ze jo.Tak se kurde domluvte nebo napiste.Celou dobu domluveny sraz,ze pojedeme a pak napises,ze jedete na predvadecku.Trochu blbe,ne? Nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Domluva jak cyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Mičurin, stratil jsi možnost uviděni mé přitelkyni. Ona byla na sraze u nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 ondra nezlob se,ale takové nabidky se neodmítají.chtěl jsem to stihnout,ale přijel sem teprv před chvílí.když tě pozve baba,tak neodmítneš.byli jsme celá rodina,a bylo to jenom dneska.dověděl sem se to až ráno.tak promin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Ondra chci Ti se moc pit po Tě pizzy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 (editace) Ja už spousta jsem vypil a stale piju, ale pizza byla výborná Editováno: 6. Květen 2017, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 Pizza paradni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 Kde jsou fotečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 trochu brzo na výlov kaprů, ne? https://www.novinky.cz/krimi/437418-potapeci-nasli-v-rybniku-na-karvinsku-ctyri-auta.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Pěkně urostlí kapříci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 vyloženě bahňáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 dneska cestou z práce domů zase mohlo být o nějaký pomníček na státovce více . Sledujte černé auto jedoucí za bílou dodávkou ze začátku videa a co potom provede černé auto těsně pod vrcholem. AMBA2342 00_03_45-00_04_13.mov ... no a pak po přejetí horizontu, následovalo ještě toto (první dodávka je Polák, druhý byl Jaguár z olomouckého kraje a třetí dodávka z jihomoravského kraje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 ... jo a zapomněl jsem se pochlubit, dnes se za mnou stavil kolega v práci, co jsem od něj měl půjčenou před 14 dni služební Oktávku, když jsem jel pro archívní vzorky z externího archívu. Jak se objevil ve dveřích a já uviděl co měl v ruce, hned jsem věděl, která bije, páč zase jsem věděl už v tu danou chvíli ve zpětném zrcátku, že jsem zvěčněn ... jen jsem čekal kolik a hlavně za kolik 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Maltovi se daří Zajímá mě za kolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 je to uvedeno na konci průvodního dopisu ... chtěli lidovou pětibábu ... takže jsem to ihned zaplatil z účtu a ani nemukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Aha,jsem to necetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Maly vlas abychom měl gulašek v nedelu . Na štěsti nemam a fabcia je celá . Tešim se. Ondro , jak se má můj stěrač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Snil jsi tato pizzu co jsi bral doma ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 Zkusím tam dneska zajet,zatím jaksi nebyl čas.Mají ho vůbec skladem? CO jsem tu pizzu? Snědl? Pokud myslíš snědl,tak jo Nebo to má být "Snil si o té pizze?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.