Prosinec 31, 20186 r Pro ni jsem jako dědeček @Malta Máš SZ :) Upraveno Prosinec 31, 20186 r od TOMUS
Prosinec 31, 20186 r Pro tebe nic neni tajne Během doby budeš vědet. Malo času mi zůstslo k nasledujicích narozenin. Nedělej v únore srazu v nedeld bo nepřijedu. Nestat mĕ na vice než 5 halbek
Prosinec 31, 20186 r před 32 minutami, Pawouk napsal: Jo, to abys náhodou nebyl ten úplně nejmladší cucák, co? Závidíš, co?
Prosinec 31, 20186 r Myslim že v teto době Ondra a Barča to lidé nejmladši, kteři jezdi na srazy ms. To jen můj nazor. Pravdy nevim
Prosinec 31, 20186 r Vlakno se oživilo strašně. Potřebovalo takového kůňa co ho potahl. Nemylit s mužskem kůnem
Prosinec 31, 20186 r tak prý pravila, že je to oprávněné, že ti Vy-ká ... já ti teda hádal o něco méně
Prosinec 31, 20186 r před 2 hodinami, Malta napsal: tak prý pravila, že je to oprávněné, že ti Vy-ká ... já ti teda hádal o něco méně No to mě také, je vidět, že má slušnou výchovu. Nicméně v této komunitě se na toto moc nehraje.
Prosinec 31, 20186 r @Pawouk Viš proč jsem méně komunikativný? @Malta Na začatku jsem myslel , že pišeš o mé fabci. Potom pohopil jsem že asi ne
Prosinec 31, 20186 r Luky tobě taky . Všem št'astného roku 2019 a zdravi. Hodně štěsti s Škodovkami a št'astné cestovani.
Leden 1, 20196 r Ondro Tobě taky Kluci a holky žijete po silvesterku? Doufam že nemate žadný provlem se zdravim ( nemocnost alkoholicka nebo jiné věci) Upraveno Leden 1, 20196 r od TOMUS
Leden 1, 20196 r @mičurin přiznej se, to si přijet ty s tou Yetinou? Pokud ano, podstavil si měČlověk na chvíli odjede a hned toto
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.