TOMUS Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Musim uvidět na jutubě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 se mě ptala Barča, že jestli nevím kolik máš let ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Málo, se divím, že má vůbec řidičák na auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Čerstvě plnolety ale pit jeste nemuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 (editace) Pro ni jsem jako dědeček @Malta Máš SZ :) Editováno: 31. Prosinec 2018, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 @TOMUS snad to není tajné My by jsme to taky rádi věděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Jo, to abys náhodou nebyl ten úplně nejmladší cucák, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Pro tebe nic neni tajne Během doby budeš vědet. Malo času mi zůstslo k nasledujicích narozenin. Nedělej v únore srazu v nedeld bo nepřijedu. Nestat mĕ na vice než 5 halbek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 před 32 minutami, Pawouk napsal: Jo, to abys náhodou nebyl ten úplně nejmladší cucák, co? Závidíš, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 To víš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Myslim že v teto době Ondra a Barča to lidé nejmladši, kteři jezdi na srazy ms. To jen můj nazor. Pravdy nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Vlakno se oživilo strašně. Potřebovalo takového kůňa co ho potahl. Nemylit s mužskem kůnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 tak prý pravila, že je to oprávněné, že ti Vy-ká ... já ti teda hádal o něco méně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Když nemam vlasů na tvaři vypadam mladej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 před 2 hodinami, Malta napsal: tak prý pravila, že je to oprávněné, že ti Vy-ká ... já ti teda hádal o něco méně No to mě také, je vidět, že má slušnou výchovu. Nicméně v této komunitě se na toto moc nehraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 šak jsem jí to říkal, že u škodováků se na vykání nehraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 @Pawouk Viš proč jsem méně komunikativný? @Malta Na začatku jsem myslel , že pišeš o mé fabci. Potom pohopil jsem že asi ne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 šťastný nový rok prajem všetkým... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Luky tobě taky . Všem št'astného roku 2019 a zdravi. Hodně štěsti s Škodovkami a št'astné cestovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. leden 2019 Sdílet Vloženo 1. leden 2019 Všechno nejlepší do Nového roku, hodně štěstí a hlavně zdraví ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. leden 2019 Sdílet Vloženo 1. leden 2019 (editace) Ondro Tobě taky Kluci a holky žijete po silvesterku? Doufam že nemate žadný provlem se zdravim ( nemocnost alkoholicka nebo jiné věci) Editováno: 1. leden 2019, autor: TOMUS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. leden 2019 Sdílet Vloženo 1. leden 2019 Může někdo měl takovou noc jak ba videu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 1. leden 2019 Sdílet Vloženo 1. leden 2019 vam taky vše nej do noveho roku.a vidite jak jste se rozkecali(rozepsali). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. leden 2019 Sdílet Vloženo 1. leden 2019 nekdy treba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. leden 2019 Sdílet Vloženo 1. leden 2019 @mičurin přiznej se, to si přijet ty s tou Yetinou? Pokud ano, podstavil si měČlověk na chvíli odjede a hned toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.