Leden 4, 20196 r před 14 hodinami, jozzi napsal: No, dnes jsem při úklidu skla zbilancoval vanoce :D Ty jsi ale musel napéct cukrovi
Leden 5, 20196 r U mně snih se topi a prši Dneska použival jsem lopaty na snih aby nezapomenout jak se teho použiva
Leden 5, 20196 r před 3 hodinami, mičurin napsal: pro jednoho málo-pro dva nic. To mi stači před 1 hodinou, Effendi napsal: Porcia pre dieťa ... Ja nežeru moc. Ja chci strati pár kilogramů před 1 hodinou, Pawouk napsal: Však on tak vypadá. Možná nám ale ukazuje to, co zbylo. Ukazuju pravdu Když chceš mit vice pro sebe neukazuji se celého jenom zbytek . Nejlíp malý
Leden 15, 20196 r Hele, v tomto roce fabia slavi 20 narozeniny. Nevite nahodou či Skoda děla nějakou akce z kvůli tohoto ? Doufam že to bude v MB.
Leden 21, 20196 r @kecka i tak Ti rekne ze to ne on byl Ja jsem byl tyden zpatky v Bohumine Upraveno Leden 21, 20196 r od TOMUS
Leden 28, 20196 r Tak co synci, jak jste na tom se sněhem? Doma pohoda a ve Zlíně byla dneska kalamita Já jsem ráno zabodoval... Málem jsem náklaďák opřel o auto České pošty... Blikla mu červená kousek před autem, tak to zašlápl a já jsem jel jak na saních Naštěstí to dobře dopadlo... Hned v úvodu videa No a o kousek jsem se už v kopci nerozjel. Hodinu jsem tam stál na jednom místě A co zbytek republiky?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.