Duben 7, 201510 r Já jsem neúplatný. Pazdráth taky bude brzo bručet. Dnes dostali pálky jeho kumpáni.
Duben 7, 201510 r Já jsem neúplatný. Pazdráth taky bude brzo bručet. Dnes dostali pálky jeho kumpáni. a víš jak to říkali v "Jáchyme hoď ho do stroje", neber úplatky, neber úúplatky, nebo se z toho zblázníš
Duben 8, 201510 r Kurec, včera sem si řikal, že se počasí trochu už umoudřilo a bude pěkněji. Tak nic zas chčije. U nás u splavu bagrujou hlínu budou dělat celý splav, a ty hovada s tatrama místo aby jezdili pomalu aspon po te ulici, tak tomu davaj knedlik všude lita bahno bigus. Ještě sem ho ráno pustil v ulici a pro dobrotu na žebrotu, projel jak hovado a já bláto až na střeše. Asi se tam budu muset umělců zajít zeptat, jestli maj trochu mozku v palici, když jezdí jak hovada kolem školky s malýma prckama. By mě zajímalo co by pak říkali, kdyby se stal nějaký průser.
Duben 8, 201510 r Právě úplně je vidím Řeknu že chcu umýt auto Upraveno Duben 8, 201510 r od filippatrik
Duben 8, 201510 r S takovyma nenadelas nic. Vsak pockej jak bude poradne sucho jak to pak zacne krasne prasit to pak budes rad at zaprsi a sem tam to trochu splachne
Duben 8, 201510 r no už vidím to zaprášené auto, pak lehce sprchne, auto uschne a zůstanou tam takové ty uschlé cestičky kapek, to bude nádhera
Duben 8, 201510 r neverim max do srazu bo pak stejne pujde do mycky Jediny kdo prijede na sraz s spinavym autem bude jen Jirka jak ho znam a zbytek budou same lestenky Jsem taky dnes byl v Kurvine a auto cerne jak buty
Duben 8, 201510 r Pánové zeptám se blbě neměl by někdo zájem o nějaký ten kousek? Se mi jich vyklubalo z hlíny trošku více než jsem čekal Junioři Starší dorost Dorost pospolu Juniorka PS: Ještě tady máme mladší dorost který jsem nefotil protože je malý (čerstvě přesazený)
Duben 8, 201510 r Na srazu to leštěnky musí být přece se nebudeme dívat na žumpy Kurec pěkně ti to roste
Duben 8, 201510 r Autor Michale mas recht, nemuzu koblicha predstavit jako prase Davide stavim se, co Ti presne nadbyva?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.