Ondra16V Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Jj,já pokračoval dál a ta paní chtěla odbočovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 (editace) No ono je chyba u toho kruhace ze tam nejsou udelane ty pruhy kere by te nejak drzeli. Editováno: 4. Květen 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 (editace) Pokud máš potíže s jízdou na kruháči s 2 pruhama,doporučil bych ti jezdit v pravém ( vnější ). Máš v tomto jistotu,že na tvém zvoleném výjezdu je určitě jeden jízdní pruh pro pokračování tvé jízdy. Tudíž bys neměl mít problém se správným projetím kruháče a odbočením. V případě,že bys jel v levém a chceš odbočit na výjezd se 2 pruhy,měl by ses zařadit opět vlevo. Pokud je tam výjezd s jedním pruhem,měl by ses dostatečně brzo zařadit na kruháči vpravo a pak dokončit odbočení. Ale to nebyl kruháč s dvouma pruhama né? Edit: aspire byl rychlejší Editováno: 4. Květen 2015, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Ondra sem si řikal že ten kruhač znám...myslím si že ani lidi co tam bydlí neví co s tím když tam vedou dva pruhy na kruhač a na kruhači je jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Takže víš o který kruháč se jedná jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Tak to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 To je jako ten v tesine pri vyjezdu z polska, kura ke kruhaci dva ale na kruhaci misto jen na jedno auto a mozna pul malucha 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Ale to nebyl kruháč s dvouma pruhama né? Edit: aspire byl rychlejší Nepopisoval jsem konkrétní kruháč. Tenhleten znám velmi dobře,projíždím ho velmi často. Pokud je dostatečně široký,lze v něm jezdit ve dvou pruzích. Ale pozor,musíte dodržet jízdu v jízdních pruzích a nejezdit jak závodníci z rohu do rohu ( katovat ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Tak mi dneska nějaký šikula odřel auto Až zjistím kdo to byl, páč samo sebou z místa ujel. Story jak cip zaparkuju 21:10 na službním parkovišti přijdu v 6:00 k autu a ejhle odřené a nikdo nic neviděl včetně vrátných. Teď se mi dostala do ruky informace o pekařovi. Takže sem to rozjel. Tak dneska se taky jeden debil vyznemanal. Couvám ze zahrady a nejednou mi do cesty skočí branka a sloupek. Nemáte ponětí co by to mohlo stát.? Ty auta dneska nic nevydrží. Ale ty skoupky, ani jsem doteď nevěděl jak dobře jsem ten plot udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 tak stane se......ale je dobře že si se přiznal. jinak tu je populární že to mi to udělal nějaký debil na parkovišti atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Šikula,ten plot je teda bytelny. Co tě to bude stát ? Záleží jestli půjde blatník vyklepat a nárazník svařit. Dražší to bude s výměnou dílů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Podle mne, měl jsem dole ten plastový podběh, tak nárazník by měl jít svařit. Blatník nevím, v tomhle se neorientuji. No holt za blbost se platí. Ráno jedu do jedné autolakovny co mají i karosárnu. Tak mne snad moc nenatáhnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Tak to je nepříjemné Jinak to už fakt není normální.Už 4x za sebou mi den před mojím tankováním zdražili benzín o 0,50/l To už je za tak krátkou dobu skok o 2Kč/litr Asi zase začnu jezdit do Polska nebo udělám zase zásobu do kanystrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Tak v pondělí auto dávám na opravu ,nárázník dolů, vyvařit,nastříkat,blatník vyklepat,nastříkat......Předběžná cena 1 Masaryk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 (editace) Kluci mám dotaz. Vybírám navigaci a nevím jakou operační paměť, jestli windovs nebo android. Jaký je v nich rozdíl a na co si dát pozor? Pokud někdo víte, tak poraďte. Dik. Je to tato http://aukro.cz/hd-gps-navigace-5-android-wifi-cela-evropa-i5326716621.html a http://aukro.cz/super-hd-gps-navigace-cela-evropa-skladem-i5326717785.html Editováno: 7. Květen 2015, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Alma- ouuu nasere to, ale máš plus znáš viníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 To joo, taky jsem ho už potrestal, šel spát bez večeře . Ale taky celkem zajímavá zkušenost. Jezdím dlouho, toto je zatím naštěstí největší "havárka" Už jsem to rozdýchal. Jde o kus plechu. To-Woody- nechci ti do toho mluvit, ale mám dojem že to jsou jen zas předražené hračky z činy a nelegálníma mapama. Kdysi jsem to taky měl. Taky z aukra, taky sw IGO, jestli se chceš bavit laděním sw tak si to klidně kup, jestli chceš jezdit a neřešit problémy tak zvaž jiné alternativy.(navíc můje do tří měsíců baterio KO) Navigaci dělají mapové podklady. Těch firem které je dodává zas tak moc není např. CEDA,Navteq. Pokud máš "chytrý telefon " zkus toto je to zdarma na vyzkoušení, mapy se dají koupit občas koupit v akci za pár kaček,ale i jinak nejsou drahé. Mě to funguje bezproblémově na androidu obyčejnem starém j,512Ram1G procesor a vždy mne to dovedlo kam jsem chtěl. Nikomu to nenutím a nedávám to jako reklamu. http://www.aponia.com/cs/ http://navigovat.mobilmania.cz/bleskovky/navigace-aponia-tri-mesice-po-evrope-zdarma/sc-266-a-1327691 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Tak to je nepříjemné Jinak to už fakt není normální.Už 4x za sebou mi den před mojím tankováním zdražili benzín o 0,50/l To už je za tak krátkou dobu skok o 2Kč/litr Asi zase začnu jezdit do Polska nebo udělám zase zásobu do kanystrů tady pomůže dát to do plynu, tam jsou ty ceny stabilní, mění se jen léto, zima Kluci mám dotaz. Vybírám navigaci a nevím jakou operační paměť, jestli windovs nebo android. Jaký je v nich rozdíl a na co si dát pozor? Pokud někdo víte, tak poraďte. Dik. Je to tato http://aukro.cz/hd-gps-navigace-5-android-wifi-cela-evropa-i5326716621.html a http://aukro.cz/super-hd-gps-navigace-cela-evropa-skladem-i5326717785.html a není lepší mít navi v mobilu, v dnešní době, než další "krám" navíc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Woody idealni reseni je si koupit mobil na windows 8, s lepsi navi jsem jeste nejezdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Dík kluci za info. Mobil s windows nechci, jedine android. Mám měsíc starý mobil a nainstaloval sygic. Používám několik let, akorát ty poslední verze mi nějak nesedí. A po prodlouženém víkendu v Jeseníkách mě ta mrcha tahala kde se ji zachtělo, tak jsem si řek že koupím navi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Pouzivam sygic a spokojenost vzdy me dovedla do cile. Sice me taky nekdy taha nejakyma ulickami ale asi chce abych si prohledl krasy ceska . Jinak ty co maji i windowsy ty mapy existuji i na android. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps&hl=cs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Já teda používám klasu od Garmina s doživotní akt. na celou Evropu. Jezdím s ní už asi 4.roky a spokojenost. Možná bych už šel do 7 ". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 tady pomůže dát to do plynu, tam jsou ty ceny stabilní, mění se jen léto, zima Plyn mě neláká a hlavně plyn patří do zapalovače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Plyn me laka akorat porivovaci cena me nelaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.