Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Vidiš a pak že s toho nemam byt mimoň :D

No ba proto to chci na auto :D

• Autor

tak tedka jdu vybirat ja :D 

:D jsem zvedav :kol-47:

Jozzi,nasadit bryle ,uliznout ofinku a udělej si selficko.

Galvi pak vyrobí nálepku.

:D :D

• Autor

post-63075-1426278663,8938_thumb.jpg

Stači todle to ? ;)

Prasivka :D Bych te normalne nepoznal. Jsem tam na vojne behal kazdy tyden nahoru. Tam by byl taky pekny sraz skodovek.

• Autor

Aaa , meda je uz duchodce ale furt k svetu ;) ... Auta bysme nechali ve Lhotce u sauny a na horu pesky :D

Beru vy pujdete pesky a ja to vemu z Vysnich Lhot autem :D nejsem blazen pesky jsem si prasivou nastoupal az do duchodu a jednou i do pulky v masce chemicke :D

• Autor

A ted babo rad :D asi vyskousim weitec , kluci je maj na prodejne za 2500,- :)

• Autor

Beru vy pujdete pesky a ja to vemu z Vysnich Lhot autem :D nejsem blazen pesky jsem si prasivou nastoupal az do duchodu a jednou i do pulky v masce chemicke :D

nerikej ze si s Tebe velitel udelal slonika :D

Kurnik ja si ji vzdycky poctivw vyslapu , ale musim uznat ze sraz v beskydech jsme jeste nemeli :)

Co výšlap? Jo klidně ale v autě a po pedálech  :kol-28:

Ne vážně, to bych klidně šel, ale nevím, jak bych přežil sraz bez placku  :kol-32:

Jsem byl zastupce velitele cety a velitel druzstva , ale kdyz oni to maj dokazat tak jsem jim taky chtel dokazat ze to umim. Takze zcela dobrovolne :D

Jirko pojedema tam dva a poceste tam se stavime pro bramboraky sebou a tam je u kostelika pockame a budeme zrat :D a delat jim chute :D

To zní dobře  :kol-28:

Kluci šlape se vám době?.... Jo? To je dobře!

Mě se taky dobře sedí, díky za optání  :D

I když šel bych s nimi, bo autem je tu super, ale nohy taky třeba protáhnout  :kol-28:

Jsou hezci vyslapy treba tam kde se neda dojet autem to pak urcite nepujde pulka autem a pulka pesky. Ale musim uznat ze tam je pekne a vyhled taky nadherny ,a le cesta autem tam je trochu adrealin :D

• Autor

Ja tam jel agilni agilou , vykon jeden astmatickej ponik :D

Tam se delaji i srazy trabantu a to musi byt pro ne predsmrt :D Tak kdyz to vdrzi agila tak trabos musi taky :D Bo nektere ty mista jsou fakt jen pro otrle a hlavne na podzim jak neni listi tak ty srazy jdou krasne videt.

• Autor

No prave , když už tak tam raději pojedu se zavázanýma ocima ať to radši nevidím :D

Mi uz to tak neprijde uz jsem tam byl parkrat s roomem uz se jen kocham. Clovek si rychle zvykne. A to nejdulezitejsi nesmi tam byt velky provoz bo vyhybat se tam je taky nekdy jet az na doraz k tem krajum srazu :D

Počkat, jestli tam vyjel trabant, tak to v okolí 10km musí mít všichni rakovinu  :kol-28: .. To já se musím přiznat, že jsem tam ještě nebyl  :kol-32:

• Autor

Michale uděláme to pro Jirku a dame si sraz na Prašive :)

Klido pido ale az bude teplo je tam fajne sezeni na trave i zahradce hospody a krasny vyhled na paraglajdy co tam litaji. V jizbe se kdyz tak muzem domluvit pokud bude cas na tom treba dalsim srazu.A mista tam je dost na parkovani.

post-51417-0-30362800-1426283996_thumb.j

Upraveno od ASPIRE

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.