Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ja foukam 205/55/16 na 2,5 dle doporuceni nekolika pneuservisu i autoriz. servisu. Kdyz to ma min, tak to daleko vic plave, huci v zatackach a pry se to pak nerovnomerne sjizdi.

Jo, jinak mam 1.9 TDi 81 kW.

Editováno: , autor: VladaTP
Vloženo
Zdarec, nakolik foukate pneumatiky? Mám 16ky a nafoukany na 2,4 protože na 2,2 podle knižky se mi to zdá málo. Ale zase aby se to špatně nesjíždělo. :ph34r:

Ja mam klasiku 195/65 R15 a foukam predek na 2.2 a zadek na 2.4 bo casto vozim v kufru cca 100kg.A pneu se sjizdi rovnomerne.

Vloženo

Teď mám Pirelli PZero Rosso 225x45x17 a foukám skoro jako Borg 2,4-2,5. Jinak taky drobet záleží na značce. Hlavně jestli je normál, nebo má zesílený bok ( ochrana ráfku ) nebo označení XL. Předchozí Conti SPC2 jsem foukal o drobet víc 2,5-2,6.

MK

Vloženo

zdar,

předek 2,3 zadek těsně nad 2,1 obutí 205/55/16, sedan - 81kW

v autě jezdim po většinu času sám, nepozoruju na kolech žádný sjíždění, auto sedí dobře i při ostřejším projíetím zatáčkou

Vloženo
Aha,tak to bych si mel pritlacit z tech mych 2,0 vsude :)

I ja bych asi mel navstivit benzinku za jinym ucelem nez vysypat kapsy za beno, foukam 16" na 2,2... To je asi malo co? :D

Vloženo

Já pneumatiky spíš dofukuju podle otisku pneumatiky, kdybych foukal podle výrobce předek na 2.0 Tak mám sjtý kraje. Takže sem to zkusmo nafouknul na hodnotu 2,25 vepředu i vzadu, šel to projet, podíval se na gumu jak široký je ojetía kam až zasahuje a dle teploty to pak případně koriguju. Ale ono to je taky vcelku na prd, když si gumy nafouknete nekde Děčíně 135 m.n.m a pojedete třeba na Kvildu 1.065 m.n.m Tak mi pak mlůžete jen vyprávět jak se vám změnil tlak v gumách a to do toho ještě nepočítám teplo a zimu.

• o 2 týdny později...
Vloženo
Na tohle kašlu, mně se to dofoukává samo :p

ja to mam taky a je to super nemusim se o nic starat

Zdarec je to asi blbá otázka ale jak to samodofukování funguje ještě sem se s tím nesetkal kromě hamra tak sem to neřešil ale zajímalo by mě to :o

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...