ersheak1 Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 (editace) Ahoj, chci se zeptat, vyměnil jsem vzduchový filtr a příjde mi, že hůř táhne, nevíte někdo čím to je? Editováno: 15. Březen 2015, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 (editace) toto sa mi stalo v začiatkoch,keď som vrazil handru (a zabudol ju tam) do toho vrchného krytu,aby sa nezas*ala váha vzduchu pri vyfukovaní bordelu z boxu na filter ...ono to aj dosť dýmilo Editováno: 15. Březen 2015, autor: libero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ersheak1 Vloženo 15. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 to ne hadr jsem pohlídal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtrpak94 Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Máš originál filtr nebo druhovýrobu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krokodylek3 Vloženo 27. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2017 taky se mi to stalo měl jsem odpojenou váhu vzduchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smoto Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Zkus se podívat, jestli nemáš odpojenou tu váhu. Když nic, zkus trochu povolit ty šroubky na krabici od filtru, aby to přisávalo bokem a projeď to. Stalo se mi, že jsem koupil vadný, neprůchozí filtr a pár dní jsem nad tím strávil bádáním.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.