Marousek Vloženo 16. Březen 2015 Vloženo 16. Březen 2015 Mohl by mi někdo vysvětlit/popsat rozdíl u 81 kw varianty mezi starou a novou verzí? Jedná se pouze o softwarovou úpravu nebo jsou nějaké změny i na motoru? Chci si tuto verzi objednat, ale nevím zda je lepší objednat teď nebo počkat na nový MR a tím pádem i na nové motory. Citovat
Pawouk Vloženo 16. Březen 2015 Vloženo 16. Březen 2015 Podívej se sem. Má tam být EA288 = nový motor. Citovat
Marousek Vloženo 16. Březen 2015 Autor Vloženo 16. Březen 2015 To jsem samozřejmě četl, jde mi o konstrukční nebo jiný rozdíl mezi těmito motory. A sériové S/S mne také netěší, ale naštěstí to snad půjde vypnout přes VAG. Citovat
Pawouk Vloženo 16. Březen 2015 Vloženo 16. Březen 2015 Na foru si najdi příslušné učební pomůcky a můžeš srovnávat. EA288 je nová konstrukční řada a materiál najdeš v sekci OIII/ Ostatní. Na současné TDI CR jen o řádek výš, než je toto téma. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.