Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, rád bych si dal odrazky na nárazník, podobné, jako jsou u Octávie. Máte nějakou inspiraci či zkušenost? Mám liftback.

Děkuji.

Taky po něčem pokukuju...  Zatím tam budu zkoušet červenou reflexní pásku, ale až se trochu oteplí, aby to hned neupadlo. Odrazka je odrazka, ale na tu tam není vhodný prolis.  :kol-26: 

• Autor

Právě, že ten prolis tam není. Tak nevím, jak by to drželo, kdyby se tam přilepila...;-)

Lepidlo není problém, ale sehnat vhodnou odrazku. Mám pocit, že jsou všechny dělané do prolisu a plácnout to na nárazník by nevypadalo čistě.

• Autor

To máš pravdu. A jak to vypadá s tou páskou? Máš fotku? :)

Lepit to budu koncem týdne, až bude tepleji, ale moc si od toho neslibuju :kol-48:

• Autor

Rozumím tomu, tu pásku jsem už viděl na hodně autech. Ale jak často to tam lidi lepí, nevím :-D

Ja zasa chcem tento spojler zadneho naraznika, ma to aj odrazy, ale za holy nenalakovany 4500 czk...hmmm

d6277aab9aca509ab79d7cf59015574c.jpg

Upraveno od Temik.sk

Akurát som prišiel zo škody. Cena 192,48 € (5JH 071 729A)

Co, len za kus plastu? Tie ceny naozaj kazdy dava jak sa mu chce...

Upraveno od Temik.sk

Odrazova folia jak pouzivaju policajti na autach :) svieti aj cez den, vysledok dnesnej prace, material stal 5€

8c660e3ac327537767515c174dc98380.jpg

Upraveno od Temik.sk

Taky jsem si to tam chtel dat, ale vypada to trochu tuzingove, nic ale proti tve snaze, v realu to vypada treba lip.

Upraveno od miklisek

V reali vypada lepsie, folia je taka tmava jak zadne svetla, na foto asi odraz od slnka, preto asi nevypada dobre, tu je foto pod mrakom :)

979d6124790a78f684d3dcaa2c65ebed.jpg

Upraveno od Temik.sk

temik prosím hodíš mi info kde by som tú refl. foliu vedel zohnať/kúpiť? :) kľudne do SZ :) vďaka :)

Tomiq, mas to v SZ ;)

Tu odrazku ala RS chci také udělat, ale až po odkupu Rapida po pronájmu.

Temik.sk: Jen jsem nepochopil, proč jsi tu samolepku neprotáhl více do krajů

MBDusan, chcel som potiahnut viac na kraj, ale najprv som spravil navrhy vo photoshope a nevyzeralo to dobre, hlasovanim kolegov v praci zvolili sme optimalnu dlzku :) vysledok je na foto ;)

Temiku, já bych to viděl asi takto (promiňte za kvalitu)

post-87142-0-54269500-1427391984_thumb.j

Upraveno od MBDusan

Dusanku, tu foliu nejde tvarovat...budem dufat ze niekto urobi lepsie a hodi foto sem

Upraveno od Temik.sk

• Autor

Kdepak se dá ta folie koupit prosím? Nejlépe nějaký český obchod :)

• Autor

Děkuji. A jak Ti tam drží? Neodlepuje se?

Neviem ti povedat ci dobre drzi, dneska som to nalepil, stuhnutie lepidla trva 24 hodin, cez vikend budem umyvat auto wapkou tak to otestujem :)

• Autor

To je až tak složitá aplikace? :-D 

Ale kzede...nalepis a je to. Len pri takych foliach lepidlo schnie pomaly aby si to stihol upravit ak by sa ti nelubilo :) Tak nejak ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.