gm10 Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Dobry den, dnes jsem po nejake dobe po odstaveni sveho auta do nej sedl a vznikla zavada. Nejdou ostrikovace svetel (xenonu) a nejdou sterace. Ostrikovac celniho skla jde. Nevite o co by se mohlo jednat, prioadne co zkontrolovat. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Pojistku 19 v e-boxu u motoru(30A) a pojistku:36 u řidiče(ostřik světel - 20A) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gm10 Vloženo 23. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 (editace) Diky, pojistky jsem zkontroloval. Sterace se na chvilinku rozjely, ale ted zase nejdou.Nekde jsem cetl, ze je tam spinac v predni kapote.Nemate tip jak a co zkontrolovat? Ještě bych to popsal přesně: Auto bylo odstavené, žřejmě brácha vytáhl pojistku z pojistkové skříně v motoru, protože stěrače chaoticky stíraly. Já jsem včera pojistku dodal, kapotu zavřel a zkusil stěrače. Nic. Potom za chvíli jsem je zkusil znova a stěrače se rozběhly. Jenže později se sami spustily, nešlo to zastavit - přepínání páčkou je zastavilo po chvíli, po té znova za chvíli sami spuštěny a zastaveny v poloze přes okno, po více přepínání páčkou se vrátily do původní polohy a už to nejde spustit. Takže na mne to působilo dojmem, že buď to je problém v té páčce, nebo v nějakém kontaktu (měl jsem na mysli i ten spínač co jsem výše popsal - pokud to tak může být). Editováno: 24. Březen 2015, autor: gm10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 (editace) Jestli funguje spínač kapoty vidíš na Maxi-Dotu(jestli signalizuje správně její otevření a zavření....bez diagnostiky víc nelze zjistit). Stěrače jsou napojeny LINem a mechanickém na celém ovládání je jen páčka. Mezi motorem stěračů a jednotkou co mu dává informace jsou data...tj. buď opravdu v páčce nebo je chyba přímo v motoru stěračů(pokud funguje přepínání pomocí světelného senzoru den a noc). Editováno: 24. Březen 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gm10 Vloženo 24. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Zatím dwkuji, pozítří na to kouknu a napíšu, jestli teda zjistím zda ten spínač v kufru funguje nebo ne. A výměna páčky? Je to problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 A co rain drop senzor? Nemoze mu blbnut ten? Diagnostika by to mala ukazat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gm10 Vloženo 8. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Děkuji, každopádně díky za rady. musím na diagnostiku, takže se uvidí jestli páčka nebo něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gm10 Vloženo 8. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 No ještě vlastně - zjistli jsem, že nejdou zárověň ani ostřikovače světel. Takže to vypadá asi na páčku, ostřikovače jdou normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solino2 Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Nazdar, Ako si to nakoniec vyriešil? Bola to chybná páčka? Ja mám momentálne ten istý problém... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoun1 Vloženo 4. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 Mam taky ten problem, me jeste navic nejdou zadni okna a blinkry pri zamknuti a odemknuti auta, tak jsem taky zvedavej, snad napise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.