Temik.sk Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 (editace) Uvazovali ste nad niecim takym? Alternativna navigacia, DVD, komunikuje aj s palubnym PC, zobrazuje klimu, parkovanie, kameru a podobne. Navigacia iGo ktora urcite lepsia ako skodovacka - nevyzera to na Činu. Zenec http://www.ahifi.cz/autoradio-s-navigaci-zenec-z-e2015-skoda-vw-seat.html Telefunken http://www.ahifi.cz/telefunken-tf-as-9280-skoda.html Editováno: 27. Březen 2015, autor: Temik.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maco123 Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 27000 Kč ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 27. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Tisic euri ale viš ze setko sa da. Sem tam zlavicka minus DPH a podobne finty, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maco123 Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Www.aliexpres.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 27. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Maco, co tou reklamou na aliexpress chces povedat? Hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maco123 Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Do 250€ navigácia ako víno :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 27. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 To hej...Lenze nekomunikuje s autom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maco123 Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Čínske RCD510 mi išlo úplne v pohode len to šušťalo. Čínske FM má niečo iné preto je to tak. Inak by som ho už dávno mal :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Skoda ze si ho neskusil prepnut na eu normu.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Za 1000.- EUR mám nový originál Columbus s mapami, za 300.- EUR je dostať nový Amundsen+ DAB s mapami. Okrem toho tieto čínske šmejdy nemajú dva tunery FM, nemajú dynamické ladenie FM a citlivosť u stereoprijímu nedosahuje ani 200 mikrovoltov ! Tvrdenie, že si kúpim redukciu z dvoch vstavaných antén v Rapide na jeden vstup do FM čínskeho super rádia je blbosť. Ale väčšina ľudí tu kupuje tzv.rádiá kvôli pozeraniu DVD počas jazdy:) a ešte prehrávanie z SD karty a USB v HIFI kvalite:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 28. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Ked sa vratime k teme co poviete na ZENEC a TELEFUNKEN? Mal niekto skusenosti? Praveze tu nejde o napodobeninu OEM gps co predavaju na Aliexpresse...vyzera byt nieco seriozne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Docela by mě zajímalo kde seženu nový amundsen+ za 300EUR, za ty peníze bych ho hned bral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 28. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Takziez som zhanal amundsena+ a co som videl za 300€ na bazosi predavajuci nejednali seriozne, preto som musel dokupit za 200€ BT s montazou s mojmu Swingu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 9. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 (editace) Takze komu sa nelubi ani amundsen ani columbus ani swing ci bolero ci cinske shity, nech sa paci! padbay uz je aj na rapida...namontujte si ipad mini namiesto autoradia! Takto vyzera drzak .... Loooool Editováno: 9. Duben 2015, autor: Temik.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maco123 Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Teraz to sem dávaš, keď som ho predal... :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 9. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 (editace) Tak budes musiet opat si zakupit Editováno: 9. Duben 2015, autor: Temik.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Vyzerá to zaujimavo, tiež by som vymenil swing min. za bolero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Taky jsem se díval po nějakých multimediálních zařízeních, docela mne zaujal tento... http://www.aliexpress.com/item/European... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Koukam to je vpodstate takovej cinskej tablet s drskama do auta a zesilovace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Tak nejak, nikde zadne cudliky, krasny jednotny vzhled. A kdyz uz bych neco takoveho porizoval tak jedine s androidem, nahodim si tam jakoukoli navigaci jakou budu chtit, osobne nedam dopustit na Sygic atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo 29. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2017 Zdarec, kdo ma nejakou CINA NAVI nebo radio z Ciny s Androidem, kudy a kde jste pripichli GPS antenu a pripadne 4G antenu. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Tak jenom info, dneska jsem supl teda tu GPS a 4G antenu do auta. GPS jsem nalepil do rohu u ridica na palubku k celnimu sklu a 4G jsem zatim provizorne prilepil dovnitr palubky nahoru na kastlik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aivan Vloženo 14. leden 2018 Sdílet Vloženo 14. leden 2018 Zdravím , ja som kúpil čínana EUNAVI a Androidom 7.1 a 9inch obrazovkou- https://www.aliexpress.com/item/Eunavi-Android-7-1-9-inch-Quad-core-2-Din-car-radio-stereo-gps-for-VW/32836714536.html Po mesiaci zatiaľ bez problémov. Zapojenie je bez problémov, netreba žiadna redukcia. Dokonca ma aj anténny dvoj vstup, ale dvoj tunerové nie je. Rádio signál nie je taký ako mal Swing, ale ja rádio používam akurát na dopravné spravy. GPS anténu som dal do A stĺpika na strane spolujazdca. Signál bez výpadkov, mapy aktuálne. Dostal som aj externý mikrofón a cúvaciu kameru(doobjednal som aj čelnú kameru), domontujem až keď bude teplejšie. Pri cúvaní zobrazí čiernu obrazovku a signál zo senzorov. Ovládanie z volantu funguje v takom rozsahu ako s originálnym rádiom. Telefonovanie funguje aj so zabudovaným mikrofónom, len ovládanie iba na obrazovke.To neriešim, lebo počet mojich telefonátov z auta sa blíži nule. Počúvam hlave mp3 z USB, ktorý som vyviedol pod ovládač klimatizácie. Zvuk je parádny aj vďaka tomu, že som vymenil predne repro za Ground Zero GZTC 165TX a vy-tlmil predne dvere. Obraz je dobre čitatelný z rôznych uhlov aj na slnečnom svetle. Dotykoveho ovládania som sa trochu bal, ale rýchle som si zvykol. Jedine, čo sa mi nepodarilo zpojazdnit je mirror link. Z mojim čínskym Redmi 4x sa nezrkadli ani cez USB ani cez WIFI. Zapínanie a systém je veľmi svižný vypnutie spoľahlivé po vytiahnutí kľúča. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechDave Vloženo 3. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2018 Nedávno jsem viděl nějaké autorádio s NAV a BT handsfree pro Rapida, které se dalo integrovat do systémů auta (takže to umělo zrobrazovat nabídku nastavení funkcí auta jako originál rádio) a toto rádio bylo také možné ovládat jak multifunkčním volantem, tak zobrazovat jeho informace na DotMatrixu. Mělo to i pěkný montážní rámeček přímo pro Rapida / F3. Jen zaboha nemůžu najít, co to bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrejo Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Zdravím, prosím chcel by som vymeniť rádio swing za neoriginalne(čínske) 2Din rádio s gps. Chcel by som však aby mi potom stále fungovalo MDI ( USB a AUX ) čo je umiestnené pod ovládaním kúrenia. Na čo si treba dať pri výbere rádia pozor aby bola táto funkčnosť zachovaná . vopred ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.