crawn Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Ahoj Mam octavii 1,9 Tdi 81kw r.v. 12/99. Ted sem sni delsi dobu nejel a vybila se mi baterka. Vyndal jsem ji, nabil a z nejakeho neznameho duvodu se mi vynuloval stav tachometru. Auto ma najeto kolem 310 000 a ted je tam jen 1. Da se to nejak vratit zpet ? Mam cinskou verzi diagnostika VAG 409, da se to udelat nejak pres diagnostiku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 ne neuděláš musíš mít vag tacho a kabel. VAG 409 ani náhodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crawn Vloženo 1. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 (editace) Aha, a s cinskou verzi VAG tacho to jde udelat ? Kdyz ted budu jezdit tak ty km co najezdim, pripocitaji se k tem co jsem uz mel najezdeny kdyz to dam do puvodniho stavu ? Editováno: 1. Duben 2015, autor: crawn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 zajímavý samostáčecí tachometry , to co najedeš + starý stav a nastavit pořádným diag. nástrojem. úmíme v Rokycanech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 musíš si koupit kabel a sehnat program vag tacho viz odkaz http://www.motordiag.cz/produkt/adapter-vag-tacho-usb potom si hodnotu kilometru zadas sam,zalezi na tobe co si tam zadas. Samozrejmě klamani je trestne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crawn Vloženo 2. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 No samozrejme chci si tam dat puvodni stav km, jde mi hlavne o to jesli ten puvodni stav nekde v tom vag-tacho vycitam . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 To je nějaký divný, ne? Ta paměť budíků přeci není závislá na baterii. Že by nějaký problém s eepromem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipik Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 A vymazal se ti celkový stav km, nebo jen krátkodobé počítadlo? Celkový stav musí zůstat i po vybití baterie. Pokud ne, je něco špatně. Možná ta eepromka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crawn Vloženo 2. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 (editace) No zmazalo se mi vsechno , taky nechapu , vzdy kdyz sem baterku vyndal , stav zustal . A kdyz je spatna ta eepromka, nebo i kdyz neni, je mozne vycitat puvodni stav km ? Editováno: 2. Duben 2015, autor: crawn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 skutečný km jdou vyčíst z ř.j. motoru ale podle roku co píšeš 99 to ještě nezaznamenává , a zase na to musíš mít správný diagnostický nástroj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vulturecz Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 AhojMám Škodu Octavii 1,6 74kw rv.99Nedávno se mi stalo že sem chtěl nastartovat, budíky vyletěli nahoru klesli dole začali kmitat a v palubovce začalo cvakat poté se vše vynulovalo. Chvíli sem počkal a auto uplně normálně nastartovalo. Nesetkal se stim někdo .? Možná příčina,závada.? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 žeby akumulátor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.