patrik.a Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Ahojte, potreboval by som pomôcť s nasledovným problémom. Ak idem štartovať a dám kľúč do prvého stupňa po zhasnutí všetkých kontroliek mi auto nenaštartuje ale ak nečakám na zhasnutie a hneď štartujem tak auto chytí na brnk. Zo začiatku som si myslel že je to baterka, že žhavenie ju vybije a nemá dostatok šťavy na naštartovanie. Kúpil som novú baterku a aj tak to robí ďalej. Dnes som auto napojil na diagnostiku a vypísalo mi takúto chybu: 1 Nalezeny chyby: 17569 - Snimac teploty v sacim potrubi (G72) Preruseni/zkrat na plus P1161 - 35-10 - - - Sporadicky Pred asi 6 mesiacmi som menil váhu vzduchu. Snímač teploty v sacom potrubí je spolu s tou váhou vzduchu? Skontroloval som všetky káble a vyzerajú byť nepoškodené. Ako by sa to dalo spraviť/opraviť rsp. nejak oklamať aby sa to správalo tak ako keby fungoval ten snímač teda ak to je on kvôli ktorému mi robí takúto šarapatu. Má s tým už niekto skúsenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 (editace) proměřit přívod multimetrem + proměřit odpor snímače., mimochodem, já jsem nedávno měl snímač venku a byl na něm nános spalin ( jde tam přes EGR ventil) tak jsem ho očistil benzínem, byla tam několikamilimetrová vrstva. JInak odpor mi ukazoval přes, mám dojem, 1000 ohmů Editováno: 5. Duben 2015, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.a Vloženo 5. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Vedel by si mi prosím poradiť medzi akými kontaktmi to mám merať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 odpor na spotřebiči G72, a napětí na zásuvce viz. obr., jinak postup je v DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.a Vloženo 7. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Ďakujem, VAG mi ukazuje správnu teplotu....a s tým meraním bude menší problém pretože nemám multimeter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal95 Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 5 rokov stará tema, no mam rovnaký problém , doriešil to niekto??? po zhasnuti kontroliek nenaštartuje , chyba zapisana len p1661. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.