intelsk Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Dobry den mam taky problem Obcas mi ide tažko zaradit do 1 3 5 ale nie stale len obcas napr ide tažko do 3 potom skusim este raz dat do 3 a ide v pohode. Skusal som dat vazelinu aj na ten klbik ale nič.Spojka zabera pohode auto ma najzdene 142tisic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia14aze Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Já mám občas problém zařadit zpátečku,sešlápnu spojku až nadoraz a zpátečka tam nejde,tak musím opět povolit spojku a znovu sešlápnot a napodruhé už tam zpátečka jde,...někdy mi tam skočí hned napoprvé,v manuálu jsem se dočetl,ze při řazení zpátečky se má úplně sešlápnout spojka a chvilku počkat a pak zařadit.Někdy mě to čekání rozčiluje,mám fabii 1,4mpi 44kw,AZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia14aze Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 ...ahoj,někde na forum jsem se dočetl,že někomu šli špatně řadit rychlosti,když řádil pomalu,jakmile řádil trochu rychleji,svižněji tak to bylo o dost lepší...ja jsem tedy zkusil také o něco svižněji zařadit tu zpátečku a dá se říct,že to opravdu funguje,zpátečka tam skočí hned napoprvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Možná by stálo za to vyměnit i olej v převodovce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Já mám občas problém zařadit zpátečku,sešlápnu spojku až nadoraz a zpátečka tam nejde,tak musím opět povolit spojku a znovu sešlápnot a napodruhé už tam zpátečka jde,...někdy mi tam skočí hned napoprvé,v manuálu jsem se dočetl,ze při řazení zpátečky se má úplně sešlápnout spojka a chvilku počkat a pak zařadit.Někdy mě to čekání rozčiluje,mám fabii 1,4mpi 44kw,AZE Tohle obvykle dělá nenamazaný komínek spojkového ložiska a ne převodovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia14aze Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Myslím,že olej je ok,je krásně čistý,koukal jsem na něj,když jsem měnil spínač zpátečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.